Polikarpov I-1 (IL-400b) ICM 1/72
Postat 24 September 2009 - 06:45 PM
intrebare de necalificat:chitul care se vede pe aripi ,l-ai pus acolo pentru ca ar fi ceva gresit in constructzia kit-ului?de ce nu ai acoperit tot 'santzul 'ala?daca santzul ala vrea sa delimiteze de fapt eleroanele de ce nu se regasesc si pe ampenajul orizontal?
Postat 24 September 2009 - 06:49 PM
Salut gobi71,dupa lucrarea lui Z-mare m-am inspirat ,santul acela era pe toata lungimnea arpii ceea ce nu era bine si a trebuit chituit
Uite aici si macheta lui Z-mare http://www.cartula.ro/Articole/Aviatie/I-1...0b-ICM-172.html
Uite aici si macheta lui Z-mare http://www.cartula.ro/Articole/Aviatie/I-1...0b-ICM-172.html
Aceasta postare a fost editata de axor: 24 September 2009 - 06:53 PM
Postat 24 September 2009 - 10:06 PM
Postat 26 September 2009 - 06:30 PM
Eeee voila...am terminat si mititelul asta de Polikarpov dupa aproape 2 luni !
Per anasamblu sunt multumit,pe ici pe colo se mai pot face retusuri si da,se putea mult mai bine...sa nu spun ca in timpul sesiunii foto am constatat cu stupoare ca nu chituisem aripa pe intrados ,nu-mi pot explica cum de n-am observat asta in tipul vopsirii...ce sa zic,daca nu gresesti nu inveti...
Astept critici
Per anasamblu sunt multumit,pe ici pe colo se mai pot face retusuri si da,se putea mult mai bine...sa nu spun ca in timpul sesiunii foto am constatat cu stupoare ca nu chituisem aripa pe intrados ,nu-mi pot explica cum de n-am observat asta in tipul vopsirii...ce sa zic,daca nu gresesti nu inveti...
Astept critici
Postat 26 September 2009 - 08:09 PM
Salut Goby71,in stadiu asta nu am ce sa mai finisez la aripa,stiu ca sare in ochi,oricum e complicat atat timp cat e tabla ondulata,crede-ma am slefiut de era sa raman fara nervuri,e si un defect de turnare zic eu...il las asa si daca ar fi sa mai fac kit-u asta sigur asi fi mai atent si mai precaut nu-i bai ca esti carcotas,asa e bine
Tibi22-am vopsit cu revell 90 si 91 iar la motor cu un acrilic negru foarte diluat
Subliniez inca o data,lucrez la pensula
Tibi22-am vopsit cu revell 90 si 91 iar la motor cu un acrilic negru foarte diluat
Subliniez inca o data,lucrez la pensula
Aceasta postare a fost editata de axor: 26 September 2009 - 08:24 PM
Postat 26 September 2009 - 11:08 PM
Multzm fain man !
Da,au fost probleme si la imbinari,dar mama ei de aripa au facut-o din 3 bucati
La inceput credeam ca e o macheta usor de facut,pe parcurs mi-am schimbat radical parerea.
Da man,am folosit blitzu'...acu ce sa zic,in realitate arata mult mai bine,pe langa faptul ca vopseaua metalica releva orice imperfectiune si aparatul face cam acelasi lucru...
Next?Deocamdata vreau sa termin din machetele aflate in diferite stadii si incepute cand nu acordam o mare atentie detaliilor si tehnicilor si sa repar ce se mai poate repara,drept urmare le voi posta in topic-ul ''Lucrarile mele''...ma bate gandu' s-o pun d-un IAR-80 dar pana una alta stau chill
Da,au fost probleme si la imbinari,dar mama ei de aripa au facut-o din 3 bucati
La inceput credeam ca e o macheta usor de facut,pe parcurs mi-am schimbat radical parerea.
Da man,am folosit blitzu'...acu ce sa zic,in realitate arata mult mai bine,pe langa faptul ca vopseaua metalica releva orice imperfectiune si aparatul face cam acelasi lucru...
Next?Deocamdata vreau sa termin din machetele aflate in diferite stadii si incepute cand nu acordam o mare atentie detaliilor si tehnicilor si sa repar ce se mai poate repara,drept urmare le voi posta in topic-ul ''Lucrarile mele''...ma bate gandu' s-o pun d-un IAR-80 dar pana una alta stau chill