Messerschmitt, la 11 Sep 2009, 17:28, a spus:
Salut!
Nu este nevoie. Inregistrarea machetelor se face pe fata locului. Insa, cu privire la faptul ca sunt niste cluburi in Ungaria care vor veni cu multi participanti si multe machete, este posibil ca formularele de inregistrare sa fie completate inainte de concurs (ca sa nu trebuie sa stam la rand pina noapte). Asta nu este obligatoriu! Pun aici un link cu formularul in limba engleza, ca sa puteti inchipui ce date vor fi necesare la inregistrare.
http://www.demak.ext...form_DMK_09.pdf
Un putin sumar in lb. Romana: sunt trei formulare. Primul v-a merge sub macheta – fara numele si datele constructorului /ca juriul sa nu stie/. Aici trebuie scris: categoria in care il inscrieti, producatorul, scala si numele machetei. Plus trebuie semnalizat nivelul de „upgrade" – 100% facuta cu mina proprie, 0% facuta total din cutie. Al doilea si al treilea formular contine datele participantului si a machetelor si sunt completate de organizatori. Eu voi fi acolo la inregistrare si o sa ajut.
Despre numarul machetelor pot sa va spun ca nu exista o limita, dar privind faptul ca evenimentul va fi mai bine un concurs decit o expozitie, de obicei participantii nu aduc un numar de machete atit de mare cit am vazut semnalat pe topicul cu expozitia din Bucuresti. Eu va sfatuiesc sa aduceti un numar mai mic pentru concurs (1 sau 2/categorie), si inca cateva din care putem aranja o expozitie mai mica prezentind machetismul din Romania. (Idea asta mi-a sarit din cap acum – inca n-am vorbit cu seful clubului, dar cred ca ar fi o buna idee.)
Apropo de expozitia din Bucuresti. Privesc cu mult interes cum se organizeaza expozitia si vad ca modul de a organiza si de a aranja un eveniment ca asta este diferit la voi si la noi. Dar si asta este ceva despre care am putea sa vorbim (schimb de experiente) la o bere sau la un „gulyas" dupa concursul din Hajduszoboszlo. Si pentru asta speram sa ne intilnim in octombrie cu colegi machetisti din Romania!
Roland