Forum Machete,Modelism,Hobby: ajutor diorama HO - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ajutor diorama HO vreau sa fac dar nu ma pricep

#41 Useril este offline   tibitu 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 29-December 09

Postat 29 December 2010 - 04:01 PM

Dupa ce am postat am incercat o metoda rudimentara - cutter-ul. Rezultate decente,chiar bune, am folosit o linie si am taiat repetat cum imi explici mai sus. Slefuirea tot cu cutterul. E adevarat ca grosimea plasticului m-a ajutat. Multumesc pentru sfaturi, fug sa mai lucrez ceva pe ziua de azi

#42 Useril este offline   tibitu 

• Membru deplin

Postat 28 January 2011 - 09:45 PM

Ultima lucrare , inclusiv pentru diorama este o moara de vant de la Kibri. Am facut o gresala de incepator. Mai exact dupa ce folosisem adezivul moment pentru iarba, m-am gandit sa-l folosesc si la aceasta macheta. Lipeste greu, unde am avut imbinari a trebuit sa curat pt ca nu ramanea mat ci lucios, in fine. Mai am de lucrat la mici detalii insa per total multumit de rezultat. Era loc de mai bine insa. 2 poze facute in graba + cutia cu ce ar fi iesit doar prin lipire:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC0320999.jpg
  • Imagine atasata: DSC032111.jpg
  • Imagine atasata: DSC032142.jpg

#43 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 31 January 2011 - 08:37 AM

Salutare,
ti-ai dat seama, adevarat, nu se foloseste adeziv pentri iarba ls lipitul plasticelor de casute.
E bine sa folosesti adezivi potriviti, pentru iarba sortimente de de aracet, de regula transparent, iar pentru plastice adezivi care dizolva local materialul plastic si favorireaza o lipitura de calitate, de tip revell, tamiya. Eu personal folosesc tamiya, are un aplicator usor de folosit, timpul de punere in practica este suficient de mare pentru a permite mici ajustari ulterioare.

Bafta in continuare

#44 Useril este offline   tibitu 

• Membru deplin

Postat 31 January 2011 - 09:18 AM

A fost o incercare, pana acum am folosit faller cu aplicator :) Oricum e ultimul kit , acum mai am doar de aplicat "ierburi", pomi, omuleti etc

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi