Nu, Eugen, nu cred ca sunt 2 chestii atat de diferite. Cred ca sunt doar 'faze' de evolutie.
Christian, ai dreptate la punctele 1,2,3 si 4

Se rezolva cu PJ, se rezolva chiar si cu logistica pentru tiparire, dupa cum ziceam...
Dar pana nu apare cineva care sa fie dispus sa investeasca timp si finante intr-un proiect de genul asta, si sa si vrea al naibii de tare sa-l vada realizat, n-o sa se intample nimic.
Chestiile astea prin 'comitet' nu le-am vazut sa aduca prea multe chestii concrete in general. Pur si simplu nu se potrivesc cu modelul de mamagement al unei intreprinderi comerciale, asta-i realitatea. Ca sa faci o intalnire, sa bei o bere, merge cu 'comitetul'. Ca sa faci o revista, trebuie 2-3-4 insi care sa fie baza si restul, multi, colaboratori, nu oameni cu raspunderi mari. Parerea mea sincera ca pana nu va apare acel cineva care o sa zica 'am timp, am bani, am toata logistica, si mai ales VREAU', n-o sa vezi o revista pe hartie.
Nu merge cu 'eu fac un articol, tu il corectezi cand ai timp, ala il pune in pagina cand are chef, eu il trimit la tipografie cand oi avea bani, si publicam revista cand o da al de sus'.
Prima faza zic ca e ceva publicat online, in acelasi timp trimiteti cati puteti articole la Modelism ca ne place sau nu e singura, si om vedea ce se mai intampla.
Cu timpul experienta va creste, ideile vor prinde contur, si se va vedea cine chiar e bun pentru asta si se poate pune baza, si cine doar discuta discutii.