Doresc sa va prezint ultima mea lucrare care defapt a fost "projectul" secundar si totusi am reusit sa-l termin mai repede decit principalul meu proiect care este P 51 D Mustang.
Inainte de va lasa cu fotografiile, vreu sa va scriu doar citeva cuvinte despre acest bine cunoscut model.
Macheta este foarte bine turnata, si cu exceptia unor foarte mici imperfectiuni la imbinarea intradosul aripii cu fuselajul nu am avut de chituit nimic. Macheta este grunduita cu grund Tamiya, vopselele sunt interior Tamiya si Gunze, exterior Tamiya conform instructiunilor. Lacurile folosite sunt Tamiya X 22 si Microscale Micro Flat Finish.
Decalurile au fost bune si au reactionat foarte bine ( spre surprindere mea! ) la Micro Set si Micro Sol. La Micro sol se zbirceau dupa care se netezeau exact ca decalurile Cartograf! Literele DW O au folia transparenta decupata si in interior si in exterior. Defapt cu exceptia decalurilor rotunde toate decalurile au marginile transparente taiate!
Macheta este in general OOB totusi nu am inclus pilotul, dar am optat la un set de centuri Eduard foarte frumoase.
Problema am avut doar cu partile transparente care au fost inbaiate in Future si care sau albit datorita umiditatii din interiorul machetei. Aici topicul deschis cu privire la acest subiect .
Cam asta ar fi ce am de spus, va las cu citeva fotografii! Sper sa va placa!
Salutari, Tibi
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 22 July 2009 - 10:35 PM