Lucrarile mele
Postat 13 January 2017 - 12:41 PM
In urma gafei ministrului polonez de externe m-am gandit sa ''dotez'' tara asta imaginara cu ceva tehnica de zbor,pentru inceput m-am limitat la un Delfin,ca tot era in lucru.
Aceasta postare a fost editata de axor: 13 January 2017 - 12:41 PM
Postat 09 February 2017 - 01:02 PM
De curand mi-a picat in mana un kit de Bristol Beaufighter. Nu prea imi place avionul, dar mi-a dat o idee.
Cum ar fi fost ca Romania sa fi achizitionat si Beaufighter, impreuna cu Hurricane si Blenheim? Ma gandesc ca ar fi venit in camuflajul original de maro/verde cu intrados sky. Initial ar fi primit cocarde rotunde pe aripi si tricolor pe directie. Apoi ar fi fost inmatriculat cu cruci galbene. Dupa reparatii, ar fi putut fi vopsit doar in verde si o nuanta de bleu-gri. Avioanele ar fi putut fi folosite in apararea litoralului Marii Negre si cu putin noroc ar fi putut sa supravietuiasca pana dupa razboi.
Te-ar tenta sa faci niste profile pe tema asta?
Cum ar fi fost ca Romania sa fi achizitionat si Beaufighter, impreuna cu Hurricane si Blenheim? Ma gandesc ca ar fi venit in camuflajul original de maro/verde cu intrados sky. Initial ar fi primit cocarde rotunde pe aripi si tricolor pe directie. Apoi ar fi fost inmatriculat cu cruci galbene. Dupa reparatii, ar fi putut fi vopsit doar in verde si o nuanta de bleu-gri. Avioanele ar fi putut fi folosite in apararea litoralului Marii Negre si cu putin noroc ar fi putut sa supravietuiasca pana dupa razboi.
Te-ar tenta sa faci niste profile pe tema asta?
Postat 21 June 2017 - 03:33 PM
axor, la 30 August 2015 - 06:09 PM, a spus:
Aveam de multa vreme in lucru un Fw-190 pe care intentionam sa-l fac ''prototip'' japonez .Cum aerograful meu nu mai vrea sa coopereze sub nicio forma,am revenit la dragele pensule...si din japonez o sa ajunga.... romanesc?! mai negociez..
In orice caz,prima mana de vopsea revell acrilic :
IMG_3571.JPG
IMG_3572.JPG
In orice caz,prima mana de vopsea revell acrilic :
IMG_3571.JPG
IMG_3572.JPG
L-am terminat dupa doi ani,continuat tot la pensula...rezultatul modest,totusi,tinand cont de kit si de faptul ca nici nu mi-am dat prea mult interesul,adica am lucrat neglijent pe alocuri,pot spune ca nu este chiar o catastrofa.
Tot what if a ramas,doar ca portughez si nu romanesc cum intentionam la un momentdat.Am folosit acrilice Revell,decaluri Carpena (merci Ed),alta elice (merci Calin),am adaugat ceva antenute si tubul pitot (merci mie ),lacuri Gunze si wash-uri Vallejo.
Aceasta postare a fost editata de axor: 21 June 2017 - 03:39 PM