Lucrarile mele
Postat 05 October 2016 - 03:21 PM
Vroiam doar sa punctez ca e posibil ca acum mai bine de doi ani SMFA-ul sa se fi uitat totusi peste gard, in ograda lui Alex, la felul si pozitionarea insemnelor principale (cocarda, inmatriculare) pe "noile" F-16.
You never know...
..................................................................................................................
You never know...
..................................................................................................................
axor, la 10 February 2014 - 12:22 PM, a spus:
Babacu,sugestia ta cu cocarda in nuante gri nu ar avea o aplicatie reala pentru simplul fapt ca nu suntem singurii in regiune cu cocarde tricolore.La unguri,suedezi,cehi,olandezi se preteaza deoarece au un model unic usor de recunoscut chiar in nuante gri.Daca ti neaparat pot incerca,nu costa nimic.
Am facut totusi [...] ceea ce cred eu car ar merge pe avioanele noastre
http://www.cartula.r...ttach_id=104213
Am facut totusi [...] ceea ce cred eu car ar merge pe avioanele noastre
http://www.cartula.r...ttach_id=104213
Postat 25 October 2016 - 11:52 PM
Mie imi place Tunderhawk-ul !!!
Si Musair-ul e draguț dar parca Tunder-ul imi place mai mult.
Asta chiar as vrea sa-l vad în haine Romanești :)
Cu stima.
PS: Axorel încearcă sa-i pui botul de la P-40B e mai "rechinos". Bineînțeles dacă vrei. Mersi.
Si Musair-ul e draguț dar parca Tunder-ul imi place mai mult.
Asta chiar as vrea sa-l vad în haine Romanești :)
Cu stima.
PS: Axorel încearcă sa-i pui botul de la P-40B e mai "rechinos". Bineînțeles dacă vrei. Mersi.
Aceasta postare a fost editata de Asgard: 25 October 2016 - 11:52 PM
Postat 27 October 2016 - 09:36 AM
Salutare și bonjur,
Iacă-mă și pre mine, ca să mă dau la vileag și să mă spui că lucrez la un aghion "what-if" care va purta una din hainele făcute de matale, Monseur Axor. Așa că mă așez și eu la zidul celor care se joacă cu istoria, alăturea de onor' pārāt. Chiar de acolo, de la picioarele zidului pomenit, te rog, Șer Axoare, să nu te oprești din joc și sa ne mai bucuri din cānd īn cānd cu cate o (co)joacă de-a "ce-ar-fi-dacă", căci tare ne mai place, bre!
Salutare și alivoar!
Iacă-mă și pre mine, ca să mă dau la vileag și să mă spui că lucrez la un aghion "what-if" care va purta una din hainele făcute de matale, Monseur Axor. Așa că mă așez și eu la zidul celor care se joacă cu istoria, alăturea de onor' pārāt. Chiar de acolo, de la picioarele zidului pomenit, te rog, Șer Axoare, să nu te oprești din joc și sa ne mai bucuri din cānd īn cānd cu cate o (co)joacă de-a "ce-ar-fi-dacă", căci tare ne mai place, bre!
Salutare și alivoar!
Postat 05 December 2016 - 01:18 PM
Domnilor,va multumesc pentru cuvinte si pentru suport
Radu,ce anume mesteresti matale?
Acum,o ultima transa de profile pe anul acesta,unele dintre fiind sugestii de pe alte forumuri.
Seria MiG-21 continua :
Deasemenea seria F-5 continua :
Martin Baker...frumos avion :
Aero L-29 Delfin :
Si in final un Buffalo cu cabina de Spitfire,nu neaprat in scara dar arata bine,interesanta ingemanare
Radu,ce anume mesteresti matale?
Acum,o ultima transa de profile pe anul acesta,unele dintre fiind sugestii de pe alte forumuri.
Seria MiG-21 continua :
Deasemenea seria F-5 continua :
Martin Baker...frumos avion :
Aero L-29 Delfin :
Si in final un Buffalo cu cabina de Spitfire,nu neaprat in scara dar arata bine,interesanta ingemanare
Aceasta postare a fost editata de axor: 05 December 2016 - 01:19 PM