Lucrarile mele
Postat 15 March 2016 - 09:36 PM
Aha, am inteles. Eu am un fix cu camo-ul de pe elicopterele "comuniste" care mi se pare foarte tare. Si mai am niste chestii cu niste what-if-uri - in legatura cu aceste poate am sa-ti cer sfatul la un moment dat. Oricum foarte frumos 25-ul si foarte autentic 95-ul (care cred ca asa ar fi si aratat daca l-as fi facut pana la urma). Ma mai chinui si eu prin diverse soft-uri sa colorez profile (pt uzul meu propriu), dar ale tale ma demotiveaza rau
Postat 18 March 2016 - 05:53 PM
Salut! Am găsit un site cu 21 de pagini mari cu "what if"-uri! Poate-l ştii, da' poate nu! Şi ca să nu risc, ţi-l prezint:
http://beyondthespru...c72&topic=227.0
http://beyondthespru...c72&topic=227.0
Postat 23 March 2016 - 08:03 PM
Postat 23 March 2016 - 11:12 PM
[quote name='axor' timestamp='1458757891' post='211424']
L-am nimerit Radule?
Pe gandul meu in intregime! Multam de asa cadou pentru un biet suflet indragostit iremediabil de avioane! Il pun la portofel si acu' mi-ai dat de lucru: sa caut un kit de Su-25 (ca din suta de kit-uri fix p'asta nu-l am) si sa il fac taman ca in profilul mesterit cu arta de matale... Na, ca mi-am laut angajament pe nepregatite, da' de-acu' e datorie curata! Multam frumos si ma intorc la profil sa il mai admir o data.
PS: Cel mai tare camuflaj romanesc, chiar daca si cel stil MiG-23 face tare frumos cu ochiu'!
L-am nimerit Radule?
Pe gandul meu in intregime! Multam de asa cadou pentru un biet suflet indragostit iremediabil de avioane! Il pun la portofel si acu' mi-ai dat de lucru: sa caut un kit de Su-25 (ca din suta de kit-uri fix p'asta nu-l am) si sa il fac taman ca in profilul mesterit cu arta de matale... Na, ca mi-am laut angajament pe nepregatite, da' de-acu' e datorie curata! Multam frumos si ma intorc la profil sa il mai admir o data.
PS: Cel mai tare camuflaj romanesc, chiar daca si cel stil MiG-23 face tare frumos cu ochiu'!
Aceasta postare a fost editata de Paratrooper: 23 March 2016 - 11:34 PM
Postat 10 April 2016 - 07:46 PM
Bravo, Jupan Axor! Arata tare bine, chit ca seamana cu 16-ele Navy sau Marines, ca nu mai stiu. Ca sa ne indatorezi si mai mult, cand iti vine vreun chef, poate faci si o vedere extrados. Brava.
PS: Tare mi-ar placea ca Fortele Aeriene - si anume romane - sa iti fure ideile si sa vedem F-uri tail-art-uite!
PS: Tare mi-ar placea ca Fortele Aeriene - si anume romane - sa iti fure ideile si sa vedem F-uri tail-art-uite!
Postat 10 June 2016 - 06:56 PM
Din septembrie 1984 și pānă azi ar fi avut tot cocardă.
Paratrooper, la 15 March 2016 - 09:25 PM, a spus:
Foarte tare Su-25. E post "89 dupa schema si ecusoane. Inainte de 89 cum ar fi fost Su-ul? Ce zici de o schema similara cu cea de la elicopterele din aceeasi perioada si cu demarcatie intra-extrados neregulata, cum ai si facut?