Lucrarile mele
Postat 06 August 2014 - 07:12 PM
Si daca tot s-a amintit de IAR-99 si vopsirea ciudata,am imbracat acelasi aparat in hainele atipice vazute la unele LanceR-e
Colajul este facut cu poze gasite pe net.
IAR-urile...tot ce se poate ca nuantele sa nu fie tocmai exacte.
Si unul mai LoViz
Colajul este facut cu poze gasite pe net.
IAR-urile...tot ce se poate ca nuantele sa nu fie tocmai exacte.
Si unul mai LoViz
Aceasta postare a fost editata de axor: 06 August 2014 - 07:13 PM
Postat 07 August 2014 - 09:47 AM
Citeaza
Pai i-ar sta cam asa
Yummy ! Arata super , , Mersi fain Axor !
De ce n-or fi putut sa-si vopseasca si PZL -urile asa
Cred ca primul lucru , daca se inventeaza masina timpului , ar fi sa strangem o gasca si sa dam o raita noaptea intre 19 / 20 iunie 1941 , sa le coloram tehnica ...
Hmmm , daca o sa de-a strechea ... si-o sa-mi mesteresc vreun IAR 81 mai ciudat , cred ca asa am sa-l colorez
Postat 08 August 2014 - 02:27 PM
Dany,daca ar exista posibilitatea sa calatorim in timp,ne-am inarma cu niste smartfioane d-astea ultimu' ragnet,ca-s mai discrete,si am trage in poza tot ce se poate si am recolta ceva mostre de culoare,asta asa ca sa mai elucidam unele mistere...si chiar un graffiti sesion ar merge
Iata si 80-ul spre exemplificare...
Niki,la genul asta de camo pentru un 72 chiar se cere un aerograf.Ce zici,te bagi?
Iata si 80-ul spre exemplificare...
Niki,la genul asta de camo pentru un 72 chiar se cere un aerograf.Ce zici,te bagi?
Postat 12 August 2014 - 11:30 AM
Din păcate eu nu ştiu să fac asemenea desene superbe şi, dacă tot nu mă pricep, mă mulţumesc să dau idei...de pe margine, ca orice romān care se respectă, nu? Īn sensul ăsta,, ca să ne apropiem mai mult de realitate şi făcānd haz de necaz, cred că n-ar strica o variantă "what if" cu...mătura lui Harry Potter şi, ca "armament", bagheta magică aferentă! Că, pānă la urmă, cu asemenea "aparate" vor ajunge să zboare bieţii noştri piloţi... Sau sunt şi alea prea scumpe?!