Lucrarile mele
Postat 08 February 2010 - 02:47 PM
Postat 08 February 2010 - 02:52 PM
Postat 15 February 2010 - 03:14 PM
Salut
Messerschmitt Bf-109 G6-IAR kit Hobbyboss 1/72 varianta de inmatriculare propusa de RaduB
Nici nu stiu ce sa zic despre macheta asta ,adica despre rezultat.Desi am terminat-o,pare ca-i lipseste ceva....
Sunt constient ca mai sunt necesare cateva retusuri,sunt constint de chiflele pe care le-am facut (cupola este cea mai evidenta,voi incerca s-o mai dreg) si sunt constient ca mai am mult de lucru pana voi ajunge sa fac o macheta buna cap-coada
Iata rezultatul
PS-buna treaba cu firul elastic multzam coane Wurgere !
Messerschmitt Bf-109 G6-IAR kit Hobbyboss 1/72 varianta de inmatriculare propusa de RaduB
Nici nu stiu ce sa zic despre macheta asta ,adica despre rezultat.Desi am terminat-o,pare ca-i lipseste ceva....
Sunt constient ca mai sunt necesare cateva retusuri,sunt constint de chiflele pe care le-am facut (cupola este cea mai evidenta,voi incerca s-o mai dreg) si sunt constient ca mai am mult de lucru pana voi ajunge sa fac o macheta buna cap-coada
Iata rezultatul
PS-buna treaba cu firul elastic multzam coane Wurgere !
Postat 15 February 2010 - 03:32 PM
Salut Norbert si multzam
Vopseaua nu stiu cat de lucioasa era in realitate,dar nici mata nu cred sa fi fost,macheta mea nu este chiar atat de lucioasa,oricum o sa-i mai trag inca un strat de lac mat si ceva uzura dar nu foarte multa pentru ca nu au apucat sa se uzeze prea mult avioanele cu inmatricularea asta
In ceea ce priveste culoarea elicei,se pare ca asa era,am urmat intr-u totul schema lui RaduB si asa apare si in poza (singura de care stiu) la care a dat link si @mersu cu cateva posturi mai sus.
Vopseaua nu stiu cat de lucioasa era in realitate,dar nici mata nu cred sa fi fost,macheta mea nu este chiar atat de lucioasa,oricum o sa-i mai trag inca un strat de lac mat si ceva uzura dar nu foarte multa pentru ca nu au apucat sa se uzeze prea mult avioanele cu inmatricularea asta
In ceea ce priveste culoarea elicei,se pare ca asa era,am urmat intr-u totul schema lui RaduB si asa apare si in poza (singura de care stiu) la care a dat link si @mersu cu cateva posturi mai sus.
Postat 15 February 2010 - 06:18 PM
norbi, la 15 Feb 2010, 15:39, a spus:
Multumesc de informatii!
Spor,
Norbi
Spor,
Norbi
frumoase machete-bravo!!!-la AN-2 vezi ca aripile erau sustinute si de niste benzi de otel puse in crucis care se numescHOBANE-am fost mecanic de avion si am lucrat chiar la AN-2(hobanele se pot realiza foarte usor din benzi aplatizate subtiri si ele daca le vei pune vor schimba radical aspectul avionuluiin BINE in rest inca odata felicitari pentru lucrarile facute!
Postat 15 February 2010 - 07:58 PM
@kaine- stiu de hobane, am zburat si eu an2-ul impreuna cu Sandu Marton, hobanele nu au fost puse intentionat pentru ca macheta e la 1/72,iar calitatea ei nu chiar cea mai buna si a fost facuta pentru cineva, iar in cazul in care s-ar fi rupt hobanele acea persoana probabil le-ar fi lipit cu superglue si ar fi fost un risc mare sa scape lipici pe vopseaua de pe aripa si sa distruga acea zona.
eu astept sa apara macheta la 1/48 facuta de valom sa construiesc una pentru mine
Sorry, kaine daca te-ai referit la macheta pe care a facut-o axor scuze de interventia mea, ai apasat pe butonul REPLY la mesajul meu si am crezut ca te referi la macheta pe care am facut-o eu, oricum nici aceea nu are hobane din motivele prezentate mai sus. Foloseste in viitor butonul ADDREPLY pentru a adauga un mesaj.
Toate cele bune,
Norbi
eu astept sa apara macheta la 1/48 facuta de valom sa construiesc una pentru mine
Sorry, kaine daca te-ai referit la macheta pe care a facut-o axor scuze de interventia mea, ai apasat pe butonul REPLY la mesajul meu si am crezut ca te referi la macheta pe care am facut-o eu, oricum nici aceea nu are hobane din motivele prezentate mai sus. Foloseste in viitor butonul ADDREPLY pentru a adauga un mesaj.
Toate cele bune,
Norbi
Aceasta postare a fost editata de norbi: 15 February 2010 - 08:06 PM
Postat 16 February 2010 - 12:16 PM
Z-mare, la 16 Feb 2010, 10:16, a spus:
Ciudata culoare pentru un Messerschmitt!
Probabil d-aia mi se pare prea nu stiu cum macheta asta.Nu este o culoare care sa avantajeze frumusetea asta de masinarie,bleu de sus pana jos,lipsete o ''pata de culoare''
Avand doua IAR-uri 80 intentionam sa fac unul din ele cu acelasi soi de inmatriculare (bleu complet si stele),acum nu mai sunt asa convins.