Aceasta postare a fost editata de dany: 20 July 2010 - 02:05 AM
Lucrarile mele
Postat 22 July 2010 - 10:00 AM
O mica sugestie, daca se permite.
La versiunea hidro as fi pus flotorul sub fuselaj (cu inca 2 mai mici laterale) si l-as fi mutat mai in spate.
Cred totusi ca la versiunea hidro nu mai are nevoie de bechia din coada.
La versiunea hidro as fi pus flotorul sub fuselaj (cu inca 2 mai mici laterale) si l-as fi mutat mai in spate.
Cred totusi ca la versiunea hidro nu mai are nevoie de bechia din coada.
Aceasta postare a fost editata de Radu161: 22 July 2010 - 10:01 AM
Postat 06 August 2010 - 12:58 PM
Las putin profilele de-o parte si incerc o macheta
Hobbyboss 1/72 General Motors FM-1Wildcat
Dilema vis a vis de pozitionarea cocardei vine din instructiunile date de producator la doua kit-uri diferite
Tind sa cred ca varianta data de kit-ul 1/48 este cea corecta
Spor si numai bine
Hobbyboss 1/72 General Motors FM-1Wildcat
Dilema vis a vis de pozitionarea cocardei vine din instructiunile date de producator la doua kit-uri diferite
Tind sa cred ca varianta data de kit-ul 1/48 este cea corecta
Spor si numai bine
Aceasta postare a fost editata de axor: 06 August 2010 - 01:05 PM
Postat 11 August 2010 - 11:21 AM
Este clar,canicula asta sacaitoare nu-ti prea da ghes la machetit,Wildcat-ul l-am abandonat momentan desi voiam sa-l termin.Ar mai fi un motiv,in proportie de 70% este alb,lucrand la pensula este destul de greu de acoperit o asemenea suprafata fara sa nu mucifici macheta.Albul are o putere de acoperire mai mica si dupa vreo 3 straturi pe un stabilizator am renuntat,musai aerograf.
Au trecut 6 luni de la ultima macheta si voiam musai sa fac ceva lejer si mai putin strict.Fiind inca sub influenta what if-urilor am luat una bucata Bf-109 Easy Model gata asamblat,l-am slefuit si chituit pe ici pe colo,l-am vopsit cu RLM 04,65,83,dark earth
Urmeaza cateva retusuri si lac mat
Rezultatul nu este extraordinar,nu caut scuze dar caldura te face usor sa-ti pierzi rabdarea si concentrarea.
Spor tuturor
Au trecut 6 luni de la ultima macheta si voiam musai sa fac ceva lejer si mai putin strict.Fiind inca sub influenta what if-urilor am luat una bucata Bf-109 Easy Model gata asamblat,l-am slefuit si chituit pe ici pe colo,l-am vopsit cu RLM 04,65,83,dark earth
Urmeaza cateva retusuri si lac mat
Rezultatul nu este extraordinar,nu caut scuze dar caldura te face usor sa-ti pierzi rabdarea si concentrarea.
Spor tuturor
Postat 13 August 2010 - 11:25 PM
Salut Axor. Fainut Me-ul ; me gusta mult culorile utilizate pentru camuflaj . ------ Imi place ideea asta a ta cu " what if -urile " . Cred ca e ca si in cadrul acela din "Fight Club" > "... " SLIDE ..." . Apropos tu cum iti dai cu lac machetele - pensula ( + diluant) ? ----------- Btw . Wildcatul ti neaparat sa fie american si-n camuflajul acela ? -- Daca te ajuta mai mult : -- Ps . Cel in culori de desert ar trebui sa aiba ( "la sub" ) burta acel albastru azur specific si nu negru .
Aceasta postare a fost editata de dany: 13 August 2010 - 11:36 PM
Postat 16 August 2010 - 09:52 AM
Multzam Dany ma men
In ceea ce priveste Wildcat-ul nu stiu ce sa zic,mi s-a luat de el,nu am spor deloc,am tot incercat sa lucrez si am facut prapad,am nenorocit nu He 162 Salamander si unul din SF-urile mele...decat asa mai bine stau chill in banca mea inca o vreme.
Lacul il dau asa cum ai intuit,ce ai vazut la Bf-u' este doar future,lacul mat inca nu l-am aplicat in ideea unui retus si probabil ceva decaluri.
Ma bucur ca-ti place si sper sa recidivez intr-un viitor nu foarte indepartat cu ceva si mai interesant.
Spor si numai bine
In ceea ce priveste Wildcat-ul nu stiu ce sa zic,mi s-a luat de el,nu am spor deloc,am tot incercat sa lucrez si am facut prapad,am nenorocit nu He 162 Salamander si unul din SF-urile mele...decat asa mai bine stau chill in banca mea inca o vreme.
Lacul il dau asa cum ai intuit,ce ai vazut la Bf-u' este doar future,lacul mat inca nu l-am aplicat in ideea unui retus si probabil ceva decaluri.
Ma bucur ca-ti place si sper sa recidivez intr-un viitor nu foarte indepartat cu ceva si mai interesant.
Spor si numai bine