Lucrarile mele
Postat 13 November 2013 - 02:06 PM
Ce ar fi fost daca am fi capturat si un Mustang aterizat fortat pe terioriul nostru dupa un dog fight ?
Prima vopsire dupa reparatii...
...a doua vopsire,folosit pentru o scurta perioada in misiuni de patrulare...
...a treia vopsire in anii 50,folosit pentru antrenament...
...si in zilele noastre !
Prima vopsire dupa reparatii...
...a doua vopsire,folosit pentru o scurta perioada in misiuni de patrulare...
...a treia vopsire in anii 50,folosit pentru antrenament...
...si in zilele noastre !
Aceasta postare a fost editata de axor: 13 November 2013 - 02:10 PM
Postat 13 November 2013 - 10:30 PM
Pai daca tot o ardem aiurea, nu faci zi un Zero romanesc? Facut cadou de Hirohito lui Mihai de ziua lui . Si un 80 cu soarele rasare pe el (A intors cadoul Mihai ...)
Acum imi dau seama ca faceam what if-uri de 20 de ani dar nu stiam. Foloseam din decalurile ramase la alte avioane, asa m-am ales cu un Hunter cehesc si un Yak 24 rdgist cu cocarde australiene ramase de la un Corsair.
Acum imi dau seama ca faceam what if-uri de 20 de ani dar nu stiam. Foloseam din decalurile ramase la alte avioane, asa m-am ales cu un Hunter cehesc si un Yak 24 rdgist cu cocarde australiene ramase de la un Corsair.
Aceasta postare a fost editata de Catta: 13 November 2013 - 10:34 PM
Postat 15 November 2013 - 08:35 PM
Catta, la 13 November 2013 - 10:30 PM, a spus:
nu faci zi un Zero romanesc? Facut cadou de Hirohito lui Mihai de ziua lui . Si un 80 cu soarele rasare pe el (A intors cadoul Mihai ...)
Iata-le : Parca IAR-ul arata mai natural cu hinomaru pe el decat zero-ul purtand crucea lui Mihai
Aceasta postare a fost editata de axor: 15 November 2013 - 08:41 PM
Postat 16 November 2013 - 11:13 AM
Zero-ul in haine romanesti arata urat rau, nu aduce deloc cu un vanator dedicat.
In schimb 80-ul poate trece oricand ca si vanator pur, scornit de mintile imbuibate de orez si glorie.
Axoare, vezi pe unde-ti mai postezi imaginile ultime, risti sa devina extrem de credibile profilele alea de "ZE-Ro"- uri !
In schimb 80-ul poate trece oricand ca si vanator pur, scornit de mintile imbuibate de orez si glorie.
Axoare, vezi pe unde-ti mai postezi imaginile ultime, risti sa devina extrem de credibile profilele alea de "ZE-Ro"- uri !
Postat 16 November 2013 - 02:02 PM
Foarte faine, exact la ce ma gandeam. Ideea mi-a venit cand rasfoiam niste Aeromagazine si am dat de unul cu un Zero alb pe coperta si m-am gandit la IAR.
Adi are dreptate, daca se mai raspandesc profilele astea avem surpriza sa apara un 80 japonez. Nu-i pui si un flotor la ala alb, macar sa o facem lata.
Adi are dreptate, daca se mai raspandesc profilele astea avem surpriza sa apara un 80 japonez. Nu-i pui si un flotor la ala alb, macar sa o facem lata.