Lucrarile mele
Postat 17 August 2010 - 10:41 AM
''poate ajung si eu kndva sa fac asa machete'' ce te opreste sa faci asa machete?Nu-ti trebuie decat inclinatie catre asa ceva,rabdare,scule,materiale...si continuitate.De vreo 3-4 ani stric kit-uri ,si mai am de stricat pana ajung la nivelul unora dintre colegii nostrii de forum,asa ca da-i inainte si relaxeaza-te machetind!
Spor si numai bine
Postat 23 September 2010 - 11:09 AM
Vopsirea imi place ,dar nu inteleg prin ce difera varianta LanceR(suprematie/interdicite aeriana), fata de un '80 clasic(sa zicem).
Ma refer la armament.
Sugestie(daca tot vorbim despre What if)- pune niste rachete Rheinmetall Borsig Wasserfall sub aripi si eventual doua tunuri Mk103.
Stiu ca inarmat asa '80-ul s-ar fi ridicat de la sol cu mai mare greutate dar sa presupunem ca are un motor mai potent -undeva pe la 1300-1400 CP.
Postat 23 September 2010 - 01:14 PM
Liviumaff, la 23 Sep 2010, 13:57, a spus:
Postat 25 September 2010 - 11:53 AM
In primul rand postarii tale i-ar fi stat mai frumos in topic separat, deschis de tine, nu prea se face a "umbla incaltati" pe "covoarele" colegilor forumisti, sens in care rog moderatorii sa deschida un topic separat in acest sens.
Multam.
In al doilea rand (si nu numai), e ok ca ai inceput cu un kit slab, nepretentios dar si fara pretentii in cazul celor mai la inceput de drum. Pe masura ce microbul se va dezvolta, probabil vei trece si la altceva, mai complex si mai aproape de realitatea pe care o cam urmarim cu totii sa o reproducem.
1. Ti-ai vopsit masinaria in culori apropiate de ce ar fi trebuit (e ok), pe viitor cauta unele adecvate. Neamtul tau nu era in nici un caz argintiu cu negru.
2. Ai reusit sa pui si crucile pe masina (inca un +) insa nu esti prea atent la detalii. Ai reusit sa lipesti crucile de intrados (cele cu TQ+XE) pe extrados, si invers. Zvastica de pe coada era obligatoriu a fi pozitionata la 45 grade, nu pe orizontala axei aparatului. Nu-i bai, la urmatoarele machete germane care iti dau asa ceva, o sa fi mai atent (daca vei continua montarea machetelor statice).
3. Nu ti-ai montat toate piesele pe masinarie (de data asta un -), ma refer la antenele verticale ce intregeau radarul FuG 202 Lichtenstein de pe nas.
Oricum, daca ai avut curaj a o posta pe aici, speranta este si de mai bine, nu-i asa ?
Pe viitor, cauta a folosi vopsele mai adecvate kitului de reprezentat, cauta referinte pe net sau cauta/intreaba pe forum si in masura in care se va putea/dori, vei fi ajutat.
Spor si sa ne mai arati ce-ti iese !
PS : Rog moderatorii sa mute si povestea scrisa de mine in acelasi topic cu postarea anterioara, pentru a nu incurca pe aici.
Postat 25 September 2010 - 04:01 PM
Postat 15 January 2011 - 03:35 PM
Postat 19 January 2011 - 02:56 AM
P-asta sigur il dau gata inaintea celorlalte...asadar,avem una bucata Hobby''Boss'' 1/72 Hurricane MK II din gama pentru puturosi,easy assembly,care va primi o spoiala la bidinea tip MiG-21 LanceR...sa vedem cu va iesi .
Momentan,atat,lipit fuselaj de aripi si o mana de vopsea...
Si un profil fara pretentii,doar pentru o minima ghidare...probabil macheta nu va avea acelasi model de camuflaj (mi-e sa nu pierd mai mult timp facand un nou profil mai serios decat sa lucrez la macheta )
...si ca tot veni vorba de profile,inca o fantezie IAR-80
Aceasta postare a fost editata de axor: 19 January 2011 - 03:28 AM
Postat 20 January 2011 - 12:26 AM
detaliile inca mai sunt vizibile,sper sa ramana si dupa urmatoarele doua bidineli
Interesant si jocul de cuvinte...ca sa vezi ce nimereala
Aceasta postare a fost editata de axor: 20 January 2011 - 12:31 AM
Postat 24 February 2011 - 01:17 AM
IL-10 si o imperechere interesanta intre bestie si Yak-11 din care rezulta ILYAKOV (ca si concept aduce foarte mult cu P-37 Curtiss),acesta din urma este lucrat doar in Paint.NET
Spor si numai bine
Postat 22 April 2011 - 12:03 PM
Aproape gata si Hurri,urmeaza niste spalari si lac mat.
Intre timp m-am jucat putin cu Paint.NET-ul
Am terminat si Wildcat-ul...dar l-am terminat de tot , nu sunt multumit deloc de rezultat,se vede treaba ca mi-am iesit din mana,si nu prea mai am radare.
Pe langa astea si doua profile
Paste fericit toturor !