Early & Late Tiger I 1/35 Academy / Dragon
Postat 02 October 2010 - 06:20 PM
Postat 18 October 2010 - 10:27 AM
Si acum ultimul set de fotografii. Dupa cum se vede...am prins spilul pozelor.
Desi omuletii nu au ochii pictati, am decis sa nu insist deoarece nu prea avea rost. Fara zoom-ul aparatului nu se vede ca ar fi nevoie de ochi. Si lenea normal si-a spus cuvantul cand a venit vorba de 9 perechi de ochi.
Deschideti pozele 100%. Am vazut ca o scalare a browser-ului de chiar 98% sterge mult din sharpness-ul pozelor.
Postat 18 October 2010 - 04:00 PM
Postat 18 October 2010 - 07:33 PM
Mentiune speciala,din partea mea,pentru:
- loviturile din blindaj si cele cateva srapnele incasate in protectia esapatiilor;
- lopata de pe frontul masinii, in mod particular lama lopetii;
- senilele intru totul.
Inca odata bravo Tgr.Bravo pentru TiGRu.
Postat 18 October 2010 - 07:41 PM
Comentez putin la highlights-urile de pe cele doua mantale, care mi se pare foarte exagerat (mult prea gri, lasand impresia ca s-au murdarit cu var).
Are sanse de o mini diorama?
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 18 October 2010 - 07:42 PM
Postat 18 October 2010 - 08:53 PM
Felicitări și din partea mea Paul.
La cāt mai multe si mai frumoase, pentru a ne uimi in continuare pe toți.
Mă intreb totuși cam pe unde se puteau cocoța cei doi "verzi" cu bocancii plini de noroi pe blindajul frontal al mașinii...
Griul verzilor (precum zice si Alexelu) pare puțin cam acentuat, insă se poate corecta oricānd.
As modifica putin nuanța bandourilor galeților, raportat la ceea ce văd pe șenile (pe interiorul acestora), partea care intră in contact direct cu galeții. Fie curate ambele (de la zona de contact) fie incărcate cāt de cāt de "zloata" reprezentata in celelalte zone.
Insă per asamblu, imi place nespus de mult ceea ce văd in imaginile prezentate !
Inca o dată felicitări și spor la treabă la următoarele.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 18 October 2010 - 08:54 PM
Postat 19 October 2010 - 01:22 PM
Ce pot sa zic decat...corect corect corect. Toate neajunsurile alea trebuie corectate. Sa vad cand .
Deocamdata ma pregatesc sa incep altceva si probabil sa continui tigrul late.
Nu prea mai sunt fanul dioramelor. Prefer sa incep alta macheta decat sa continui cu asta.
Postat 15 November 2010 - 07:57 PM
Eu zic ca poti linistit sa-l lasi asa...pe langa faptul cu Tigerul e suberb ,figurinele sunt first class.[ai avut votul meu in mod special pt ele ]
Felicitari maxime in fata frontului pt locul 1 pe Armorama!!!
Postat 16 November 2010 - 02:52 PM
- Bravos si din partea mea Paul.
- La cat mai multe recidive de felul asta !