Forum Machete,Modelism,Hobby: Cristian Munteanu - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cristian Munteanu

#1 Useril este offline   chrisrotlmacin 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 24-June 09
  • Interests:Nave, Navigatie, Airsoft

Postat 14 July 2009 - 02:21 AM

Ma numesc Munteanu Cristian , sunt fondatorul web site-ului http://www.marinarii.ro ,am vazut traficul si am intrat pe web site .

In mare parte cele scrise mai jos le-am postat si intr-un topic din sectiunea Navomodelism .

Sunt pasionat de marina , am navigat anterior pe nave de croaziera , original din Macin Tulcea ,in prezent in Bucuresti .

Principalul hobby pe care il am sunt infomatiile despre marina , fotografii cu nave , din acesta rezultand www.marinarii.ro , in site se afla si un registu naval virtual care are ca scop adunarea informatiilor despre navele romanesti , in viitor aceasta sectiune sper sa devina de referinta pentru toti pasionatii de nave romanesti si pentru navomodelisti care sunt in cautare de fotografii si informatii .Web site-ul il construiesc de peste 1 an de zile , zilnic incercand sa adaug cate ceva nou (unele sectiuni doar ce le-am terminat). Site-ul este pus la dispozitia tuturor fiind construit in asa fel in cat oricine sa poata contribui la majoritatea sectiunilor existente .Daca aveti nevoie de un loc unde sa gazduiti fotografiile puteti incarca pe site fotografiile voastre cu nave , daca doriti sa contribuiti la registrul naval virtual o puteti face deasemeni .

Cei care cautati planuri sau fotografii cu nave puteti posta anunturi in forum , in paralel am creat si web site-ul Ligii Navale Romane ,majoritatea membrilor LNR sunt veterani de razboi sau pensionari de marina si sunt multe lucruri pe care le puteti afla si de la membrii ligii , am creat o sectiune dedicata comunicarii intre navomodelisti si marinari . Exista si sectiunile Marinari din Istorie dedicata personalitatilor din marina romana , Evenimente din Marina si altele .

Personal am cateva machete statice cu navele de croaziera pe care am navigat , un navomodel militar chinezarie , in scoala am construit navomodele la "clubul pionerilor" . In rest pasiunea mea pentru marina se limiteaza momentan la web site-ul pe care l-am construit .

Daca administratorul www.cartula.ro este doreste putem face un schimb de linkuri ,mentionez ca prin acest topic nu doresc sa fac reclama .

cu stima

Cristian Munteanu

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi