Salutare . Impreuna cu un prieten avem de facut mai multe machete . Implica ceva placi mai mari de spuma poliuretanica de cel putin 50 mm grosime ( celelalte dimensiuni nu conteaza )pe care...nu stim de unde sa le luam ! Am cautat pe "goagal" (

) , am sunat la vreo 10 firme care nu mai comercializau asa ceva iar una din Brasov , dupa ce ne-a explicat vreo juma' de ora aplicatiile si datele tehnice ale placilor ce le vind ei , ne-a "tras" niste preturi de am inlemnit !!!...110 E pentru o placa de 2000x1000x50 mm

. Am mai machetat si foloseam placi turnate in coli de hirtie pe care le gaseam la o firma de constructii ( falimentara de vreo 2 ani ) , am cautat si la Dedeman si restul gigantilor care comercializeaza materiale de constructii dar aduc doar placi "sandwich" sau poliestiren expandat si extrudat ( nu putem folosi asa ceva deoarece se topesc la vopselele pe baza de solventi si nici la caldura nu rezista mult ) ! Nici la comanda nu aduc placi simple . Aveti idee de unde ne putem procura asa ceva ? Multumim anticipat !