Pagina 1 din 1
Dewoitine D520 Hasegawa 1/72
Postat 02 July 2009 - 11:21 AM
Daca am vazut ca frantujii sunt cam rar bagati in seama p'acilea / ma tirez la Paris saptamana viitoare / trebuie sa-mi revin dupa accidentul lu' Clint / macheta zacea sub birou de trei ani, am zis ca sa ma combin la aceasta zburatoare.
Macheta e de foarte buna calitate, cu gravura fina, insa setul PE Eduard (excelent) e indispensabil pentru interior si cale la roti.
Dupa 2 zile de cioplit la fotodecupate, uite ce-a iesit:
Urmeaza vopsitoria.
Quest: din vreo doua surse, care par destul de "aranjate", zice ca am avut si noi. Foto? Date? Detalii? Please!
Macheta e de foarte buna calitate, cu gravura fina, insa setul PE Eduard (excelent) e indispensabil pentru interior si cale la roti.
Dupa 2 zile de cioplit la fotodecupate, uite ce-a iesit:
Urmeaza vopsitoria.
Quest: din vreo doua surse, care par destul de "aranjate", zice ca am avut si noi. Foto? Date? Detalii? Please!
Postat 02 July 2009 - 11:36 AM
NU am avut niciodata D520 in FARR...Au aparut diverse informatii in documentatiile pe care le-am consultat, dar se pare ca este vorba de-o confuzie...Trebuia sa fi primit de la nemti niste 520 din captura lor, dar pana la urma doar au tranzitat pe la noi, ajungand in final la vecinii bulgari
Postat 03 July 2009 - 12:44 AM
Astea ne-ar mai fi trebuit, ca in rest le-am avut pe toate.
Nici eu n-am auzit dar stiu sigur ca bulgarii au primit de la Nemti.
O fi ca si in cazul Ar 196, care apare in profile cu inmatriculare romaneasca dar nu a aparut nici o poza pana acum. Se pare ca alea au fost luate de rusi nedespachetate.
Fa-l frantuzesc in 256 de culori ca sa te relaxezi
Nici eu n-am auzit dar stiu sigur ca bulgarii au primit de la Nemti.
O fi ca si in cazul Ar 196, care apare in profile cu inmatriculare romaneasca dar nu a aparut nici o poza pana acum. Se pare ca alea au fost luate de rusi nedespachetate.
Fa-l frantuzesc in 256 de culori ca sa te relaxezi
Postat 05 July 2009 - 12:01 PM
Postat 09 August 2009 - 09:02 PM
Se fini la comedi!
Cele mai mari probleme au fost la geamurile laterale spate, care se potrivesc aproximativ pe pozitii si nici nu au vre-un profil pe ele care sa ajute la vopsit.
Alte probleme a fost la decaluri (foarte elastice - usor deformabile) si la lacuri (matul prea mat, semi-matul prea lucios, etc).
In rest, singurele upgrade-uri exterioare (in afara de PE-urile Eduard) sunt teava tunului coaxial si tubul pitot
Cele mai mari probleme au fost la geamurile laterale spate, care se potrivesc aproximativ pe pozitii si nici nu au vre-un profil pe ele care sa ajute la vopsit.
Alte probleme a fost la decaluri (foarte elastice - usor deformabile) si la lacuri (matul prea mat, semi-matul prea lucios, etc).
In rest, singurele upgrade-uri exterioare (in afara de PE-urile Eduard) sunt teava tunului coaxial si tubul pitot
Postat 11 August 2009 - 12:04 AM
Z-mare, la 10 Aug 2009, 20:03, a spus:
Ma uit, ori la figurine, ori la avioane (apropo...tancuri????) si de fiecare data ma bucura ce vad. Acceasi rabdare si tehnica desavirsita!!!
Un blindat urmeaza candva anul asta. Cat despre desavarsenie, mai e o bucata pana acolo. Are sa dezvalui micile greseli pe viu, pe 15.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1