Forum Machete,Modelism,Hobby: salut caut si eu niste vopsele - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

salut caut si eu niste vopsele cruiser blucher

#1 Useril este offline   nosferatum18 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 30-June 09

Postat 30 June 2009 - 09:29 PM

salut! sunt incepator in ale modelitului si asta e prima mea macheta si as avea nevoie de paleta de culori adica un light grey si un rosu mat, sau german grey si purple red si de putin negru pentru linia de plutire.de peferabil grey sa fie spray.Astept raspuns dk aveti aceste vopsele de vanzare.multumesc :hi:

poze

1

2

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00327.jpg
  • Imagine atasata: DSC00329.jpg
  • Imagine atasata: DSC00332.jpg

#2 Useril este offline   predoiu 

• Membru deplin
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 17-June 09

Postat 30 June 2009 - 11:17 PM

De ce nu incerci la un magazin?

Gasesti vopsele acrilice Vallejo, gama Model Color, care-s foarte bune pentru incepaturi (si eu sunt unul, de asemenea), mai ales ca-s diluabile cu apa, la magazinul lui Olaf: www.machete.ro
Sau vopsele acrilice Tamiya, dar diluabile cu diluant Tamiya ori cu alcool, la www.hobbyx.ro
Mai sunt si vopsele Agama pe www.parcmodels.ro. Despre marca asta nu stiu nimic.
Or mai fi si altele, dar nu imi vin in cap acum.

Toate magazinele au o gama decenta de culori pe stoc.
Personal, am testat doar Tamiya si Vallejo, deci despre alte vopseluri nu-mi permit sa vorbesc.
Atat din scurta mea experienta, cat si din review-urile pe care le-am studiat, ambele sunt cat se poate de bune.

Din mai multe motive (mai usor de manuit sticluta si de omogenizat continutul, mai usor de portionat picaturile de vopsea, mai usor de diluat vopseaua, cantitate mai mare per sticluta, gama cea mai mare de culori si de produse complementare vopselurilor: medium-uri, lacuri, geluri etc. si pt. ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ele si sa invat cum sa scot rezultate cat mai bune din ele), eu am decis sa merg pe Vallejo si e marca pe care as recomanda-o din experienta mea, care, repet, nu este foarte lunga.

Ma antrenez cu spor de cateva zile si sunt din ce in ce mai minunat de ce poate sa faca o vopsea acrilica buna la pensula, daca inveti s-o manuiesti corect si ai pensule bune si adecvate. Cauta si citeste review-uri, uita-te pe site-urile producatorilor (de exemplu Vallejo are un articol foarte bun pe site despre cum sa utilizezi Model Color pt. cele mai bune rezultate - care mi s-a parut minunat si folositor) si ia o decizie in cunostinta de cauza. Cred ca conteaza doar sa fie o marca buna si sa inveti s-o utilizezi corect (in fond, fiecare are propriile ei particularitati). Dar aici cred ca pot spune mai multe cei mai experimentati ca mine.

Aceasta postare a fost editata de predoiu: 30 June 2009 - 11:31 PM

#3 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 30 June 2009 - 11:21 PM

Salutare, ca de inceput bine ai venit printre sanatosi :hi: .
Cat despre vopsele ti-am putea indica anumite locuri de unde le poti achizitiona daca ne spui de unde esti.
Iata niste site-uri de unde poti comanda.
machete.ro
hobbyx.ro
moduni.com (daca comanzi de aici ar trebui sa iei legatura cu danusmaximus ptr ca el face comenzi pe acest site)

#4 Useril este offline   nosferatum18 

• Membru deplin

Postat 30 June 2009 - 11:24 PM

multumesc baieti da deocamdata am gasit la
Dan_Necrofor.

#5 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 01 July 2009 - 05:25 PM

Frumos subiect. Ai montat tot? Daca da, o sa ai ceva probleme la vopsire. La urmatoarea macheta lucreaza pe subansamble.

#6 Useril este offline   nosferatum18 

• Membru deplin

Postat 01 July 2009 - 06:05 PM

Vezi postareaDegrelle, la 1 Jul 2009, 18:25, a spus:

Frumos subiect. Ai montat tot? Daca da, o sa ai ceva probleme la vopsire. La urmatoarea macheta lucreaza pe subansamble.

nu va fi kiar asa de greu k am nevoie doar de 3 culori: partea superioara cu un gri german linia de plutire neagra si un rosu mat partea submersibila( cred k asa se zice nu stiu sigur) v ati dat seama despre ce vorbesc, coca navei

#7 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 02 July 2009 - 04:45 PM

Arunca un ochi aici: http://www.admiral-hipper-class.dk/blueche..._1939_1940.html.

Aceasta postare a fost editata de Degrelle: 02 July 2009 - 04:49 PM

#8 Useril este offline   nosferatum18 

• Membru deplin

Postat 02 July 2009 - 10:10 PM

Vezi postareaDegrelle, la 2 Jul 2009, 17:45, a spus:

hopa :hi: :hi:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou