Total noob on the job
Postat 26 June 2009 - 11:07 AM
Precizez ca este primul kit de 1:35 de care ma apuc... deci va dati seama cam ce o sa iasa... aaaa.... si in plus este primul pe care o sa il si vopsesc... deci... o sa fie... interesant....
Postat 17 July 2009 - 07:32 AM
Si acum explicatiile:
Daca va uitati atenti o sa vedeti in unele poze niste mici cerculete (in pozele originale erau mai mari :)) ) care surprind unele greseli (ale mele sau ale kitului)... sunt sigur ca voi veti descoperi chiar mai multe
Evident macheta este departe de a fi terminata... insa pot spune ca ucrainienii au facut o treaba destul de buna, cu toate ca are destule probleme (dupa experienta unui PM Model... asta pare o capodopera ). Daca aveti ceva intrebari sau sugestii nu va sfiiti.
Aceasta postare a fost editata de cmc: 17 July 2009 - 07:34 AM
Postat 17 July 2009 - 09:24 AM
Cit despre detalii cerute...nu e cazul sa te superi, poate nu le are nimeni!
Postat 17 July 2009 - 09:49 AM
Vezi daca-ti serveste asta la ceva:
http://www.dishmodel.../wshow.htm?p=14
Nu e chiar varianta 1P, sper sa te ajute totusi la exterior.
Mai cauta pe acolo, sunt si alte subiecte interesante.
Adi
Postat 17 July 2009 - 07:15 PM
Postat 17 July 2009 - 08:28 PM
Citeaza
- nu stringe prea tare piesele in penseta;
- pileste pensata in asa fel ca fetele de prindere sa fie perfect plane si paralele;
-daca ai covor pe jos, ia aspiratorul, pune un tifon peste perie si "periaza" toata suprafata de lucru, chiar si prin unghierele unde crezi ca "nu putea sa ajunga". Din cind in cind te uiti la tifon, vezi ce ai "recoltat", apoi il scututi si o iei de la capat;
- daca ai linolemu/mozaic/parchet, matura toata incaperea apoi scormoneste in ce ai strins;
- cauta in buzunare, cirpele sau cutiile de pe masa, scrumiera, cana de cafea, in manseta pantalonilor
- daca nici asa nu merge, intoarce o cana cu gura in jos si te gindeste la ce ai pierdut! (ha, ha, ha, nu tine, te asigur!)
Postat 30 July 2009 - 05:13 PM
Deci... iata pozele:
Stiu ca sunt cateva greseli (unele chiar evidente), insa... sunt destul de multumit de cum a iesit vopsirea pana acum... mai ales ca sunt la prima incercare...
Deci... la weathering (asta evident dupa ce termin vopsitul)... cum ma sfatuiti sa fac?
ps: am reusit sa nu mai pierd nici macar o piesa :))
Aceasta postare a fost editata de cmc: 30 July 2009 - 05:16 PM
Postat 31 July 2009 - 06:23 AM