Forum Machete,Modelism,Hobby: ATENTIE la ,,pustiul tzepar'' tibytzu94!!! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ATENTIE la ,,pustiul tzepar'' tibytzu94!!!

#1 Useril este offline   sabou stefan 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 09-March 07

Postat 24 June 2009 - 09:13 PM

Motto:
,,Excroci au fost ,
Excroci sunt inca...''
Vreau sa lansez un AVERTISMENT pentru cei care vor sa cumpere de la tibytzu94 , alias Antonescu Tiberiu Florin(daca asta e numele lui real?!?!?!) , ca sa nu pateasca ce am patit eu si anume:
Azi am ridicat de la posta coletul expediat de susnumitul , cu plata ramburs(25lei;nu e vorba de bani , ci de lipsa totala de bun simt al unui ,,smecheras'' din Rm.Valcea , daca asta e orasul lui de domiciliu):
Imagine postata
Pachetul trebuia sa contina macheta unei biciclete Audi design cross , WELLY , sc.1:10 .In pachet am gasit asta:
Imagine postata
Imagine postata
mai ,,pe romaneste'' resturile unei machete de bicicleta.Produsul nu s-a deteriorat in timpul transportului , deorece ambalajul era in stare perfecta.Asa a fost expediat , ,,in bataie de joc''.
,, Tzeapa-i tzeapa , omul din greseli invata''
Aviz amatorilor!

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 25 June 2009 - 07:08 AM

Nu cumva e posibil ca tricicleta sa se fi balanganit si dat cu capul de pereti in cutie ?! Pare destul de fragila oricum.
Am trimis si eu avioane la Vaslui si cutia era intreaga la suprafata.

#3 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 25 June 2009 - 08:11 AM

Eu ma uit la poze si nu vad(poate nu vad eu)ce anume lipseste din ansamblul ala.Mie imi par prezente toate cele necesare pentru a compune un Audi pe doua roti.
Târgul era sa vina gata asamblata,sau sa vina un kit de asamblare ?!
Lipsesc componente?

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 25 June 2009 - 08:34 AM

Vezi postareaLonginus, la 25 Jun 2009, 09:11, a spus:

Eu ma uit la poze si nu vad(poate nu vad eu)ce anume lipseste din ansamblul ala.Mie imi par prezente toate cele necesare pentru a compune un Audi pe doua roti.
Târgul era sa vina gata asamblata,sau sa vina un kit de asamblare ?!
Lipsesc componente?

Un manson de la ghidon pare rupt. Asta m-ar incetini cam 10 minute la montaj (reparare) asa ca bicicleta ar fi gata de expus in maxim 20 de minute daca a fost livrata cu platforma de prezentare cu tot.
Chiar nu e nici o tragedie in ceea ce vad in imagini.
Inteleg ca supararea te-a cuprins asteptandute sa gasesti in cutie macheta asa cum a fost prezentata le vanzari, dar dupa ce vei trece peste momentul supararii, chiar nu-ti va lua mai mult de 20 de minute s-o aduci pe doua roti.

Bafta!

#5 Useril este offline   sabou stefan 

• Membru deplin

Postat 25 June 2009 - 10:09 AM

Salut baieti,
Uitati motivele pentru care l-am numit pe pusti ,,tzepar'' , desi mai corect era sa- spun excroc:
Imagine postata
PS.Daca doreste cineva bicicleta sa-mi dea adresa si i-o trimit gratis!

#6 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 25 June 2009 - 05:28 PM

Eu am o singura intrebare. Inainte de a posta pe forum, ai incercat sa ai o discutie si sa rezolvi problema cu tibytzu94 in particular?

PS: este in mod evident o intrebare pur retorica, avand in vedere ca respectivul colet l-ai ridicat in ziua in care ai si postat mesajul in cauza. Daca nu realizezi singurel ca un comportament de genul "las' ca te fac eu pe tine, sa vezi ce te porcaiesc pe forum" e totalmente gresit, mai ales cand nu ai incercat o rezolvare amiabila sau clarificari ale situatiei intr-un mod civilizat si decent, nu o sa ma stradui sa-ti explic... Oricum, sunt convins ca potentialii vanzatori se vor gandi de doua ori sa-ti mai trimita ceva, dupa acest mic 'spectacol' absolut gratuit.

#7 Useril este offline   sabou stefan 

• Membru deplin

Postat 25 June 2009 - 08:08 PM

cartula,
Ma simt nevoit sa fac niste precizari:
1.Eu n-am vrut ,,sa porcaiesc pe nimeni'' asa cum eronat se spune aici.Am vrut doar sa atrag atentia si celorlalti colegi sa aiba grija cand fac afaceri cu cel pe care il aparati si anume tibytzu94.
2.Daca voi considerati ca cel inselat nu are dreptul sa se revolte ,iar cel care inseala este de fapt victima , atunci...NO COMMENT!
Promit sa nu mai intrevin indiferent de ce se posteaza aici ,iar daca acest topic v-a deranjat rog respectuos sa fie sters.
Mult noroc le urez celor ce vor sa cumpere de la ,,pustiul din Valcea'' , alias tibytzu94, pentru ca vor avea cu siguranta nevoie!

THE END

#8 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 25 June 2009 - 08:50 PM

Eu iti zic doar ca primul pas, si cel mai normal, decent, etc..., e sa incerci sa discuti direct cu persoana in cauza, si sa incerci lamurirea problemei. Pentru ca in fond banuiesc ca asta te intereseaza, nu? Sa rezolvi o problema. De abea DACA eforturile depuse in acest sens nu dau rezultate, te apuci sa postezi 'atentionari'. A posta din prima la modul in care ai facut-o, pe mine personal, ma face sa cred ca n-ai nici o intentie de a rezolva amiabil situatia. Si oricum, acum, e cam tarziu sa mai existe o rezolvare amiabila dupa cele spuse.

Si pe cat posibil, fara apelative sau judecati de genul celor continute in postari. Exprimari de genul 'tepar', 'excroc', 'smecheras' folosite fara ca macar sa fi incercat sa discuti cu respectivul, ma pun serios pe ganduri. E suficient sa expui strict situatia, si fiecare sa-si faca propria parere.

Subiectul ramane deschis pentru un eventual drept la replica al lui tibytzu94, pentru ca pana acum avem doar o parte a povestii. Tu, din cate vad, renunti sa mai postezi aici, daca citesc bine 'the end'-ul.

#9 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 25 June 2009 - 08:57 PM

Stefane, romanul intelept are o vorba: Hotul cu un pacat, pagubasul cu zece!
Stiu ca nu ti-a cazut bine cind ai vazut ce ai gasit in pachet. In mod normal ar fi trebuit sa iei legatura cu "teparul" si sa lamuriti treaba. Dca impricinatul nu ar fi raspuns sau ar fi facut "pe nebunul" abia atunci puteai veni aici cu "plingerea"
Crede-ma, stiu prea bine cum "manipuleaza" slujbasii de la posta roman pachetele!
Parerea mea este ca singura vina a impricinatului este ca nu a avut grija ca acea bicicleta, extrem de fragila, sa fie ambalata cum trebuie.

#10 Useril este offline   Vali 

• Membru senior
  • Postari: 694
  • Inregistrat: 06-October 05

Postat 25 June 2009 - 09:28 PM

Nu ca as fi eu mare modelist ,da mai repede asamblam bicicleta decat sa scanez chitante si sa scriu atentionari. O adevarata teapa era daca gaseai coletul gol...
Doar parerea mea!
Vali

#11 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 25 June 2009 - 10:37 PM

"Mult zgomot pentru nimic".
Eu cred că,mai degrabă,a fost un fel de eroare de comunicare,decât o "ţeapă" cu intenţie.Probabil Ştefan se aştepta să primească o "biţicletă" întreagă-intreguţă.Ăla micu a crezut că-i vine mai uşor să facă felii "biţicleta" decât s-o ambaleze întreagă(cum de fapt se află în vânzare,în mod normal)-şi d-aci tot balamucul.E clar că nu s-a "fărâmat" pe părţi constitutive,în timpul transportului-nu prea avea cum.
Nu pot să cred că puştiu a vândut o machetă stricată,dosită,recuperată de pe la dracu-n-praznic etc.Dar dacă a făcut-o,totuşi,atunci este o chestie de prost gust,asta-i clar.
În fine-e bine de ţinut minte episodul ăsta,atât de către cei care dau,cât şi de către cei care iau - lămurirea detaliilor înainte de încheierea tranzacţiei,este benefică pentru ambele "tabere".Există în sensul ăsta un regulament vânzări,anume postat spre vedere şi publică încunoştiinţare.
Despre limbaj şi apelative-chiar că "no comment".

Tibiztzule,ţie mă adresez : dacă ai făcut o eroare sau o "nepricepere"-un bun început(sau final),ar fi să rosteşti vreo două vorbe de "scuze" .Tu ştii cel mai bine cum a fost.
Dacă a existat vreo intenţie(mai mult ori mai puţin neclară) atunci eu zic să nu mai încerci alta pe viitor.Cel puţin nu aici.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 25 June 2009 - 10:58 PM

#12 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 26 June 2009 - 09:00 AM

Aici se pare ca s-a produs o mare neintelegere...
Cum vad eu lucrurile:

Pustiu`s-o fi gandit sa trimita macheta pe bucati ca sa nu se intample ceva accidente in timpul transportului. Cu totii stim ce dragoste fata de colete manifesta Posta Romana :-D Sau poate ca gandurile nu-i erau asa nobile, dar oricum, asa a trimis-o.
Tu, ofensat ca ai gasit macheta pe bucati si nu intreaga cum e prezentata spre vanzare aici te-ai suparat si, fiind die-cast-ist nu cred esti obisnuit sa pui machetele laolalta ci doar sa le pui in vitrina, una-doua ai lansat acest atac public, fara a incerca mai intai ceea ce orice membru de pe forumul asta ar fi facut:

1) Sa incerci sa faci macheta. E chiar asa de greu sa lipesti >10 piese?
2) Daca asta nu merge, sa incerci sa rezolvi problema DIRECT cu vanzatorul, pe cale amiabila iar daca nu se poate deabia atunci sa recurgi la
3) Rezolvarea problemei "in public"

Probabil ca voi ati cazut de comun acord asupra unor anumiti termeni , insa vezi cumva cine este vanzatorul? Un inivid de aceeasi varsta cu mine, care probabil ca "stie el mai bine" si a facut cum i-a placut.

NU sunt in masura sa-i comentez pe altii dar eu asa as fi facut, sau poate sunt eu de pe alta planeta si am uitat cum se procedeaza....

#13 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 26 June 2009 - 10:05 AM

Recunosc ca sint un pic surprins de atitudinea voastra.....daca vreunu din noi primea prin posta un kit stricat nu era chiar multumit. Da intredavar primul pas era sa il sun pe expeditor si daca acesta se dovedea nesimtit cu siguranta as fi postat un anunt aici atit pentru discreditare lui cit si pentru simplu fapt ca atcineva sa nu mai pateasca ce am patit eu ...pagubitul. Acum sigur sintem modelisti si cu 3 picaturi de superglue reparam bicicleta legati la ochi...dar problema nu cred ca se pune asa. Pentru ca omul se astepta sa primeasaca o bicicleta intreaga in cutie....cum scrie si anuntul. Catre toti cei care au scris ca o poate repara in 1 min ..le pot spune ca asa la fel de bine o putea face el din bucati de plastic cu metal si vopsi cu aerograful....dar nu cred ca atunci cind de exemplu va cumparati o masina noua....o luati cu o aripa infundata si cu bordul zgiriat...ca de sintem modelisti si o putem repara.

Ceea ce m-a facut in final sa scriu acest post este simplu fapt ca m-am uitat in anuntul vinzatorului si urmele de lipici in zona jugului sint grosiere :)....cit si lipsa de aliniament a furcii fata, deci din pacate pagubitul are dreptate bicicleta a suferit un `traumatism` inainte de vinzare. Faptul ca a fost reparata prost nu am vazut sa fie mentionat undeva.

#14 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 26 June 2009 - 01:04 PM

Vezi postareaorogos, la 26 Jun 2009, 11:05, a spus:

Recunosc ca sint un pic surprins de atitudinea voastra.....daca vreunu din noi primea prin posta un kit stricat nu era chiar multumit. Da intredavar primul pas era sa il sun pe expeditor si daca acesta se dovedea nesimtit cu siguranta as fi postat un anunt aici atit pentru discreditare lui cit si pentru simplu fapt ca atcineva sa nu mai pateasca ce am patit eu ...pagubitul. Acum sigur sintem modelisti si cu 3 picaturi de superglue reparam bicicleta legati la ochi...dar problema nu cred ca se pune asa. Pentru ca omul se astepta sa primeasaca o bicicleta intreaga in cutie....cum scrie si anuntul. Catre toti cei care au scris ca o poate repara in 1 min ..le pot spune ca asa la fel de bine o putea face el din bucati de plastic cu metal si vopsi cu aerograful....dar nu cred ca atunci cind de exemplu va cumparati o masina noua....o luati cu o aripa infundata si cu bordul zgiriat...ca de sintem modelisti si o putem repara.

Ceea ce m-a facut in final sa scriu acest post este simplu fapt ca m-am uitat in anuntul vinzatorului si urmele de lipici in zona jugului sint grosiere :)....cit si lipsa de aliniament a furcii fata, deci din pacate pagubitul are dreptate bicicleta a suferit un `traumatism` inainte de vinzare. Faptul ca a fost reparata prost nu am vazut sa fie mentionat undeva.

orogos ai dreptate! O persoana care nu face modelism ca noi, ci doar cumpara machete "Die Cast" este desigur imediat dezamagit de ceea ce primeste! Cu siguranta pagubitul o va remedia atit de bine cit este posibil, dar hai sa fim onesti, fiecare s-ar supara in momentul in care primeste asaceva, si aici nu este vorba de bani, ci de bun simt! Mai mult, o macheta Die Cast de regula nu se ansambleaza, ea este cumparata si pusa in vitrina sau ma rog, pe birou! :-D
Pacat ca tocmai reclamantul este "baiatul rau"! Oricum, sunt de acord cu unii care au scris mai sus ca ar fi fost mai bine sa-l fi luat de la bunan'ceput la bani marunti pe "tepar"si dupa aceea sa dea in vileag isprava.
Pacat ca se intimpla asaceva, dar nu este nici primul si nu va fii nici ultimul!

#15 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 26 June 2009 - 02:20 PM

Vezi postareaorogos, la 26 Jun 2009, 11:05, a spus:

Acum sigur sintem modelisti si cu 3 picaturi de superglue reparam bicicleta legati la ochi... Catre toti cei care au scris ca o poate repara in 1 min ... le pot spune ca asa la fel de bine o putea face el din bucati de plastic cu metal si vopsi cu aerograful....

@orogos, n-a sustinut nimeni ca nu e supararea indrepratita.
Chiar n-am vazut pe nimeni sa scrie asta. Ce am citit eu cred ca ai citit si tu doar daca nu ai citit printre randuri ceea ce chiar mi se pare ca s-a intamplat mai mult sau mai putin voit.
Ceea ce a incercat lumea sa scrie este ca tragedia nu este asa mare si ca daca prefera sa renunte la bani (25 lei) si "macheta", acel 1min. exagerat avansat de tine este solutia de a aduce "macheta" la stadiul de macheta.
Daca vrei o confirmare, da! Asa este! Nu se procedeaza asa in urma unei tranzactii. Omul a platit banul care i s-a cerut pe un obiect prezentat aici pe forum, la vanzari, ca fiind intreg si nevatamat si asta trebuia sa primeasca.
In situatia asta exista si varianta de a-i sparge capul copilului, dar mie personal, cea mai simpla si eficienta masura mi se pare tot sa repar bicileta.
A nu se intelege de aici ca-i iau apararea copilului ci doar ca la banii aia nu te astepti sa cumperi o masina noua mai ales cand masina "noua" a fost expusa:

Imagine atasata: b1.jpgImagine atasata: b2.jpg

si din cele doua poze nu reiese ca ar fi fost chiar noua ci refubish destul de nereusit facut inainte de a se fi scos la vanzare.

Si da! Atentie de la cine cumparati si ce cumparati!!!

Bafta!

#16 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 26 June 2009 - 02:37 PM

Acu,e clară treaba.
Kid a vrut să "facă-un leu de doi" şi a dat la vânzare un fel de machetă reşapată.Şi a ieşit prost.
Copile,ţi-ai greşit adresa,pe forumul ăsta nu prea ţine cu chestii "subtile"-ceva îmi spune că nu o să mai vinzi nimic aici.
Parcă ţi-am mai spus ceva asemănător,pe un topic de-al tău(ăla cu desene personalizate).

#17 Useril este offline   borissorin 

• Membru deplin
  • Postari: 56
  • Inregistrat: 21-January 07

Postat 01 July 2009 - 09:39 PM

Scuze daca ma "bag", dar sunt de acord cu apelativul tzepar din exact 2 motive:
- am cumparat toata seria acestor biciclete (parca sunt 4), si inca in dublu exemplar, pentru fiul meu de la benzinariile Moll la pretul de 5,5Ron bucata! Deci, sa ceri 25 e cam.......
- din cele 8-9 au mai supravietuit 2, restul au fost stricate imediat de fiul meu exact asa cum se arata in pozele de mai sus: ghidonul cedeaza extrem de repede si eu nu am reusit sa le repar astfel incat sa ramana mobil. Este exclus ca ele sa se deterioreze in asemenea hal in timpul transportului intrucat sunt foarte bine protejate intr-o cochilie de plexi.

Si eu sunt surprins de tratamentul aplicat pagubitului. :hi:

#18 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 01 July 2009 - 09:52 PM

:hi: BAN HIM!!! :hi:

Aceasta postare a fost editata de Michael_Wittmann: 01 July 2009 - 09:53 PM

#19 Useril este offline   Razeer 

• Membru senior
  • Postari: 546
  • Inregistrat: 04-December 07

Postat 02 July 2009 - 11:58 AM

vai vai vai cata duritate,eu as zice sa ii mai dam o sansa si sa ii cumparam produsele la suprapret si sa ii dam la schimb bani falsi , asa cum au patit militienii bulgari nu demult.

#20 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 02 July 2009 - 12:35 PM

Stefan are dreptate,nu mi se pare normal sa primesti un lucru altfel decat ti-a fost prezentat,insa cum sugera si cartula acesta problema putea fi rezolvata elegant intr-o discutie privata
Pe mine ma surprinde totusi lipsa de reactie a lui tibytzu94,probabil n-a mai avut curajul sau interesul sa raspunda acuzatiilor..
Steafan?Ai discutat cu tibytzu?

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi