Forum Machete,Modelism,Hobby: sanson - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

sanson

#21 Useril este offline   tulaji 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 30-June 09

Postat 22 December 2009 - 06:36 PM

Vezi postareacorneliussula, la 21 Dec 2009, 23:53, a spus:

Ia un exemplu, prima macheta romaneasca premiata cu aur la mondiale la C4 (scara 1/250)
Atasament Predestinatia_011.jpg

Piesa respectiva e nava de linie rusa Predestinatia si apartine lui Corneliu Costiniuc de la Constanta.Salutare maestre!

#22 Useril este offline   corneliussula 

• Nou venit
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 19-October 06

Postat 22 December 2009 - 11:38 PM

Vezi postareacorsar, la 22 Dec 2009, 12:10, a spus:

faina corabia, felicitari......
deacord cu asta...dar asteptam si ceva sfaturi, si indrumari....cum a facut scripetii, tunurile, ornamentele.....chiar si acele drapele.....dar si mai multe poze vrem....asta asa pentru clatitul ochilor si inspiratia noastra in urmatoarele lucrari

Daca sunteti incepatori sau ati lucrat la alte clase, nu va recomand sa incepeti cu Predestinatia!Mai ales la C4 (Corpul acestei machete are 14 cm!) Indicatii si recomandari va pot da celor care lucreaza sau vor sa lucreze ceva concret. Imi spuneti la ce nava lucrati, ma uit si eu pe plan si va pot da recomandari privind materialele, tehnologiile, solutii constructive simplificatoare etc! Asa in general ar insemna sa deschid un curs de machete si nu mai vreau! Timpul liber mi-l petrec construind, m-am cam saturat sa invat pe altii. Am lasat in urma mea destui modelisti de performanta.Totusi daca gasiti ceva poze cu Frederic Mistral m-ar interesa in urmatoarele luni! Pentru ca ati fost cuminti, va mai da mosu' o poza! E chebecul "Le Requin" dupa plnuri de Boudriot tot la C4 1/250

Vezi postareatulaji, la 22 Dec 2009, 18:36, a spus:

Piesa respectiva e nava de linie rusa Predestinatia si apartine lui Corneliu Costiniuc de la Constanta.Salutare maestre!

Daca mi-ai recunoscut nava inseamna ca ne cunoastem! Salut si sarbatori fericite!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Le_Requin.JPG

#23 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 23 December 2009 - 11:28 AM

se pare ca aveti (dvs...) oarece slabiciune pentru c4...si sunt nevoit sa recunosc ca sunt profund impresionat!am cochetat cu clasa asta, (yaht olandez, 1/250 , aur la cupa amiral murgescu, candva de mult...)dar am renuntat pe motiv de vedere! frederic mistral la ce scara e?si la ce clasa? c2, c3 sau tot c4?

#24 Useril este offline   corneliussula 

• Nou venit

Postat 23 December 2009 - 11:37 PM

Vezi postareagobi71, la 23 Dec 2009, 11:28, a spus:

se pare ca aveti (dvs...) oarece slabiciune pentru c4...si sunt nevoit sa recunosc ca sunt profund impresionat!am cochetat cu clasa asta, (yaht olandez, 1/250 , aur la cupa amiral murgescu, candva de mult...)dar am renuntat pe motiv de vedere! frederic mistral la ce scara e?si la ce clasa? c2, c3 sau tot c4?

C2, 1/100

#25 Useril este offline   corneliussula 

• Nou venit

Postat 16 April 2010 - 10:47 PM

Vezi postareacorneliussula, la 23 Dec 2009, 23:37, a spus:

C2, 1/100

Gata, am terminat-o si am trimis-o la Dortmund la campionatul mondial

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Poza_fisa_3_mica.jpg

#26 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior

Postat 18 April 2010 - 10:09 AM

Ai trimis-o? Adicatelea nu te-ai dus tu cu ea?Cum vine asta?Mai mult decat atat, o macheta nu trebuie sa "treaca" mai intai pe la "nationale" si abia apoi la "mondiale"? Care este filiera prin care se produc lucrurile astea?Fii te rog amabil si lumineaza-ma, pentru ca sunt tare confuz...

#27 Useril este offline   corneliussula 

• Nou venit

Postat 26 April 2010 - 10:57 PM

Vezi postareagobi71, la 18 Apr 2010, 10:09, a spus:

Ai trimis-o? Adicatelea nu te-ai dus tu cu ea?Cum vine asta?Mai mult decat atat, o macheta nu trebuie sa "treaca" mai intai pe la "nationale" si abia apoi la "mondiale"? Care este filiera prin care se produc lucrurile astea?Fii te rog amabil si lumineaza-ma, pentru ca sunt tare confuz...

In mod normal, lotul national care merge la mondiale sau europene se stabileste in urma rezultatelor de la national. In acest an, mondialul fiind inaintea nationalului dar in urma europeanului de anul trecut, in lot au intrat cei cu rezultate la european (la navomodele avem un an european, un an mondial) Eu fiind deja in lotul pentru mondial cu 2 machete mi s-a permis sa particip si cu una noua. Participarea constructorului e recomandata dar nu obligatorie. Daca participi personal ai sanse mai mari, putand raspunde mai bine intrebarilor ridicate de arbitri. Dar la concurs participa modelul, nu persoana care l-a facut. Eu fiind mai batran, trimit unul din invataceii mei (instruit bine) el castiga experienta unui concurs, eu scap de disconfortul unei deplasari (de care sincer m-am cam saturat!) Lotul deja s-a inapoiat de la campionat, am luat doua medalii de aur.

#28 Useril este offline   tulaji 

• Membru senior
  • Postari: 167
  • Inregistrat: 30-June 09

Postat 26 April 2010 - 11:01 PM

Asa e.

#29 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior

Postat 27 April 2010 - 07:24 AM

Multumesc pentru informatii, dle Costiniuc.Chiar nu intelegeam fenomenul... Mai trebuie sa ma lamuresc cu privire la "interviul" dat arbitrilor, dar, asta se poate numai participand.

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi