sanson
Postat 25 June 2009 - 04:23 PM
cristi995, la 25 Jun 2009, 09:27, a spus:
claudiu_ne2000 adresa mea e cristi995@yahoo.com
Scrie daca ai primit si daca ai reusit sa deschizi to ce ti-am trimis pe eMail.Asteptam poze...de santier .
Postat 18 December 2009 - 07:23 PM
claudiu_ne2000, la 27 Jun 2009, 00:45, a spus:
Pe Mistral il poti admira "pe viu"...la Viena...inca mai e ancorat acolo
Eu lucrez deja la macheta lui Frederic Mistral la 1/100 dupa planurile lui Craciunoiu. Am si un set de fotografii de la Craciunoiu dar mai lipsesc ceva detalii si as avea nevoie de noi poze. Deasemenea nu stiu nimic despre istoricul navei, transformari suferite, reparatii etc (am gasit poze mai vechi cu modificari la suprastructura), Daca ma poate ajuta cineva, eu mai revin dar nu prea des, ca lucrez la macheta!
Postat 18 December 2009 - 09:02 PM
corneliu, cred ca daca incepem aici o disctie despre "Frederic Mistral"...ma tem ca poluam acest topic si denaturam discutia referitoare la remorcherul "Sanson"...daca esti interesat despre "F. Mistral"...eu zic sa deschizi tu un subiect de discutie nou si prezentam nava...
PS.."daca te uiti pe wikipedia, se pare ca nava a operat si pentru Navrom, prin anii 1990, pana in 1997"
PS.."daca te uiti pe wikipedia, se pare ca nava a operat si pentru Navrom, prin anii 1990, pana in 1997"
Postat 19 December 2009 - 09:57 PM
claudiu_ne2000, la 18 Dec 2009, 21:02, a spus:
corneliu, cred ca daca incepem aici o disctie despre "Frederic Mistral"...ma tem ca poluam acest topic si denaturam discutia referitoare la remorcherul "Sanson"...daca esti interesat despre "F. Mistral"...eu zic sa deschizi tu un subiect de discutie nou si prezentam nava...
ok, multumesc pentru sugestie. Daca o termin pana-n iunie o puteti vedea la Campionatul National. Pacat ca Mondialul e in aprilie si vom merge cu navele de anul trecut!
Postat 20 December 2009 - 06:02 PM
gobi71, la 20 Dec 2009, 10:24, a spus:
la campionatul national nu 'merge' toti, la mondiale cu atat mai putin.asa ca nu ai face nimic rau, maria ta, daca ne-ai arata ce faci acolo...probabil, pe marginea discutiilor iscate,vor aparea si poze de te miri unde...
la Frederic Mistral abia i-am facut corpul, n-am ce arata, doar daca va intereseaza machete mai vechi
Postat 22 December 2009 - 12:10 PM
faina corabia, felicitari......
deacord cu asta...dar asteptam si ceva sfaturi, si indrumari....cum a facut scripetii, tunurile, ornamentele.....chiar si acele drapele.....dar si mai multe poze vrem....asta asa pentru clatitul ochilor si inspiratia noastra in urmatoarele lucrari
Citeaza
se pare ca avem de a face cu un meserias in domeniul navelor,care sta ascuns si nu spune nimic.felicitari inca odata si asteptam mai multe postari.