Salut
Daca tot expuneti poze cu atelierele voastre, sa va prezint si eu ,,uzina'' mea. (M-a pot considera norocos ca dispun de o camera numai a mea.)
Atelierul de machete Razboiul de Independenta
Postat 16 January 2016 - 08:01 PM
Postat 17 January 2016 - 05:27 PM
Multumesc pentru aprecieri. Cuibusorul meu a fost obtinut, dupa cum este lesne de imaginat, dupa aprinse dispute. Nici in acest moment nu am un tratat definitiv. Traiesc sub nesiguranta unui armistitiu. Am apelat si la santaj: Daca imi pierd locusorul, pe cuvant ca ma apuc de pescuit." A tinut, semn ca prefera sa ma stie prin preajma. Asa ca chiar daca trebuie sa ingadui si o sfoara pentru rufe, sunt destul de multumit de locul din balcon, unde caloriferul imi permite activitate si pe timp friguros. Cam asa arata:
Mai am constituit un depozit si in hol:
Sa va arat cum am rezolvat eu problema pastrarii smirghelului (glaspapir sau hartie abraziva). Dintr-un ambalaj (pet) penru apa plata
pe care l-am decapitat
si mai apoi cu inca doi frati de ai sai, l-am montat in baterie sub raftul de deasupra punctului de lucru:
Mai am constituit un depozit si in hol:
Sa va arat cum am rezolvat eu problema pastrarii smirghelului (glaspapir sau hartie abraziva). Dintr-un ambalaj (pet) penru apa plata
pe care l-am decapitat
si mai apoi cu inca doi frati de ai sai, l-am montat in baterie sub raftul de deasupra punctului de lucru: