Atelierul de machete Razboiul de Independenta
Postat 07 July 2009 - 11:09 PM
In primul rand vreau sa te felicit...
Second vreau sa-ti multumesc ca mi-ai stricat drecu tot somnu' din noaptea asta....o sa ma gandesc doar la coltu dau de "democratie "
Cred ca nu este machetist sanatos la cap pe forumu' asta si sa nu-si doreasca un asa loc sfant :)
In alta ordine de idei (o curiozitate personala) se poate poza din detaliu si partea dreapta a mesei ai tu un panouas acolo ce trebuie vazut si in fata mesei o hartiuta pe perete...cu ceva capete alea ce's?
scuze de excesul de curiozitate
felicitari inca o data!ti-a iesit super
Second vreau sa-ti multumesc ca mi-ai stricat drecu tot somnu' din noaptea asta....o sa ma gandesc doar la coltu dau de "democratie "
Cred ca nu este machetist sanatos la cap pe forumu' asta si sa nu-si doreasca un asa loc sfant :)
In alta ordine de idei (o curiozitate personala) se poate poza din detaliu si partea dreapta a mesei ai tu un panouas acolo ce trebuie vazut si in fata mesei o hartiuta pe perete...cu ceva capete alea ce's?
scuze de excesul de curiozitate
felicitari inca o data!ti-a iesit super
Postat 08 July 2009 - 10:31 AM
flo, la 7 Jul 2009, 23:48, a spus:
....Sunt curios daca hota ajuta cu adevarat?
Inca n-am aerograf, daca nu face fata o potentez cu ventilator suplimentar.
Hefaistos, la 8 Jul 2009, 00:09, a spus:
..................
...................
...................
Este o detaliere a pasilor ce trebuie urmati daca vrei sa-ti iasa un chip desavarsit, inca n-am pus in aplicare invatamintele...dar da bine, nu-i asa?
hartman-ace, la 8 Jul 2009, 10:01, a spus:
La mondialul Italia 90',era o reclama :"Adidas torsans ,daca vrei cu adevarat poti".
Adidas Torsion...pe langa cameriste sa notez si tenismenele?
Postat 09 July 2009 - 02:30 PM
Mama, esti diabolic frate !
Auzi tu sa pui numere pe cutii. Si aproape sigur ai o agenda intr-o punga, in rezervorul de la WC in care scrie ce inseamna 71 si/sau 58.
Asa nici macar dovezi scriptice solide nu exista.
Felicitari pentru finalizare. Iti fac o vizita in au gust sa ma ....... ventilez si eu cu hota o tura.
Vin fara Luca pt. ca spatiul e mic si el se desfasoara in viraje.
Auzi tu sa pui numere pe cutii. Si aproape sigur ai o agenda intr-o punga, in rezervorul de la WC in care scrie ce inseamna 71 si/sau 58.
Asa nici macar dovezi scriptice solide nu exista.
Felicitari pentru finalizare. Iti fac o vizita in au gust sa ma ....... ventilez si eu cu hota o tura.
Vin fara Luca pt. ca spatiul e mic si el se desfasoara in viraje.
Postat 15 March 2010 - 02:25 PM
Cele trei machete au fost muscate de paianjen?
Super coltisorul tau de nebunii!
Desi stau la casa,atelierul meu este plin de fierataniile lu' tata...Imi desfasor activitatea in sufragerie,pe un blat de masa,asezat pe un fotoliu pat!! (misto explicatia,nu?)
Inca o data,toata stima si felicitari!Toate cele bune
Super coltisorul tau de nebunii!
Desi stau la casa,atelierul meu este plin de fierataniile lu' tata...Imi desfasor activitatea in sufragerie,pe un blat de masa,asezat pe un fotoliu pat!! (misto explicatia,nu?)
Inca o data,toata stima si felicitari!Toate cele bune
Postat 16 March 2010 - 04:37 PM
Alexie, tu ai reusit ce nu a putut sa faca Hitler - ti-ai cucerit "spatiul vital", felicitari!
Eu sunt ca o hiena - atac toate oportunitatile! Partea de sus a unei debarale plina cu documentatie, scule, materiale, etc; documentatie garla in boxe; modele pe rafturi; modele in asteptare, in cutii, pe un dulap si un pat; iar pentru lucru, astept terminarea cinei ca sa atac bucataria! De fapt, cu proiectul in desfasurare acum, nici nu pot sa pretind un spatiu permanent - are aproape 1 metru lungime!
Eu sunt ca o hiena - atac toate oportunitatile! Partea de sus a unei debarale plina cu documentatie, scule, materiale, etc; documentatie garla in boxe; modele pe rafturi; modele in asteptare, in cutii, pe un dulap si un pat; iar pentru lucru, astept terminarea cinei ca sa atac bucataria! De fapt, cu proiectul in desfasurare acum, nici nu pot sa pretind un spatiu permanent - are aproape 1 metru lungime!
Postat 18 March 2010 - 10:51 PM
Postat 20 March 2010 - 07:41 AM