Forum Machete,Modelism,Hobby: Nou venit pe forum - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nou venit pe forum

#1 Useril este offline   speriatul 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 19-June 09
  • Interests:Machete de tancuri, blindate si alte vehicule germane din al doilea razboi mondial la scara 1:35. Trenuri electrice la scara 1:87, in special Era III si IV.

Postat 19 June 2009 - 06:50 PM

Buna la toti membrii. :-D
Ma numesc Sebastian Toma, am 38 de ani si sunt proaspat pe acest forum. De fapt mi-a fost recomandat de un alt roman, care e membru si pe Armorama. Asa am dat de voi. Sunt pasionat in exclusivitate de tancuri si blindate germane din al doilea razboi mondial, la scara 1:35. Ca mai toti, modelismul a inceput pentru mine undeva pe la varsta de 10 ani cu modele de avioane rusesti si poloneze. Inca mai tin minte modelele de TU-104 (sau era 134?) aduse din tara vecina. Tot pe la 10 ani am primti si un tren electric (parca era facut de firma LIMA). Asta m-a tinut o vreme pana cand am lasat totul balta pana pe la varsta de 26 de ani cand in Romania post revolutie au aparut kiturile de la Italeri. Am inceput iarasi, tot cu avioane. Asta m-a tinut putin tare din cauza emigrarii in Canada. Din '98 cand am venit aici am descoperit tancurile produse de Tamiya de care m-am indragostit pe loc. De atunci ma delectez cu ele in limita timpului disponibil. Tot aici am descoperit si trenurile de la Maerklin care sunt o alta pasiune. De fapt visez sa-mi fac propriul layout, dar asta va dura inca ceva vreme. Deocamdata ma multumesc cu faptul ca am cateva locomotive, vagoane, sine, ceva cladiri si altele. In ceea ce priveste modelismul, am in lucru la ora actuala doua Tiger I de la Tamiya si un FAMO pe care vreau sa le pun intr-o diorama. Intre timp incerc sa-mi introduc si baiatul in tainele modelismului. Nu prea am timp sa ma ocup de toate cate asi vrea. Pe langa familie, mai am si propria firma de fotografie si deci modelismul a ajuns pe ultimul loc. Cam atat despre mine. Ma bucur ca sunt intre romani. Daca aveti intrebari, am sa incerc sa raspund la fiecare cum pot mai bine.

Cu respect,

Sebastian Toma

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 19 June 2009 - 07:59 PM

Salutare Sebastian şi bine ai venit īntre(printre)noi.Pe mine personal mă bucură două lucruri :
unu ar fi că ni s-a (mai)alăturat un camarad,iar al doilea ar fi penultima ta frază.

Despre modelism :aşa cum ai intuit corect,toţi cei de vārsta apropiată cu a ta,am īnceput cu avioanele DDR-iste(apropos-a fost şi TU 104 şi 134,alături de 114,154 şi 144 etc)
Eu cred că cea mai concludentă"intrare"ar fi să postezi ceva poze,mai ales că eşti de meserie. :-D

P.S. sunt grozave trenuleţele celor de la Maerklin.

#3 Useril este offline   tgr 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07

Postat 19 June 2009 - 09:20 PM

Ma bucur ca ai venit! :yahoo:
Aici eu sunt tgr :80: .
Cum ti-am mai spus, sunt sigur ca o sa-ti placa.

Acum poate vedem ceva cu tigrii aia. :-D

Aceasta postare a fost editata de tgr: 19 June 2009 - 09:23 PM

#4 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 19 June 2009 - 10:48 PM

Salut, bine ai venit! Da, asteptam Tigrii...o fi un subiect comun si banal, da` e frumos al dracului! Sa ai spor. Ne vom da silinta sa nu fii dezamagit...ca esti intre romani.

#5 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 21 June 2009 - 04:21 PM

Bine-ai venit!

#6 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 21 June 2009 - 09:41 PM

Bine ai venit, Sebastian!

Bafta!

#7 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 07 July 2009 - 11:19 PM

Bine ai venit Sebastian,

Lumea asta este foarte mica. Mai suntem cativa pe acest forum care traim in Canada si ma bucur foarte mult ca ai facut pasul acesta. Abia astept sa vad lucrarile tale, desi eu sunt mai mult orientat spre figurine dar sunt interesat foarte mult de orice forma de modelism static la orice scara.

Numai bine si spor la treaba. :lol:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi