Forum Machete,Modelism,Hobby: mv agusta brutale 910 s... - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

mv agusta brutale 910 s... constructie de la zero

#1 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 19 June 2009 - 12:20 PM

salut...desi 'specialitatea' mea sunt navele,mai lucrez si alte chestii...de exemplu macheta din imagine.se distinge acolo motorul cu cadrul si bratul oscilant,carena cu saua si masca rezervorului,jantele,farul,amortizoarele s.a.m.d.nu se vad in schimb cauciucurile,pentru ca nu stiu cum sa le fac.macheta e la scara 1/8.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: moto01.JPG

#2 Useril este offline   er6n 

• Membru deplin
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 10-March 09

Postat 22 June 2009 - 01:41 PM

[quote name='gobi71' date='19 Jun 2009, 13:20' post='88687']
salut...desi 'specialitatea' mea sunt navele,mai lucrez si alte chestii...de exemplu macheta din imagine.se distinge acolo motorul cu cadrul si bratul oscilant,carena cu saua si masca rezervorului,jantele,farul,amortizoarele s.a.m.d.nu se vad in schimb cauciucurile,pentru ca nu stiu cum sa le fac.macheta e la scara 1/8.

este facuta din alta motoreta...sau alte motorete...sau e din nimicuri de prin casa care nu au nici o legatura cu asta ?
daca e din nimicuri iti inteleg intrebarea cu anvelopele....raspunsul e cam costisitor...cumparati una bucata macheta mv agusta f4 1/9 sau ducati monster 1/9...iai cauciucurile si fati matrita
in felul asta ai cauciucuri si ptr una si ptr alta

de unde stii tu ca e 1/8 si nu alta scara?

#3 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 22 June 2009 - 03:22 PM

macheta nu e din kit,ci constructie de la zero.scara 1/8 am ales-o singur(25 cm).carena,rezervorul,saua,farul,si cam tot ce are volum e construit din stirofoam cu mache-papier.bratul oscilant,jantele sunt din stiplex,cadrul este turnat din plumb,s.a.m.d.cauciucurile trebuie sa iasa de 7,5 cm la exterior.la 1/9 sunt mai mici...mersi.

#4 Useril este offline   Demetri 

• Membru senior
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 17-March 09

Postat 16 July 2009 - 10:58 PM

Vezi postareagobi71, la 22 Jun 2009, 15:22, a spus:

macheta nu e din kit,ci constructie de la zero.scara 1/8 am ales-o singur(25 cm).carena,rezervorul,saua,farul,si cam tot ce are volum e construit din stirofoam cu mache-papier.bratul oscilant,jantele sunt din stiplex,cadrul este turnat din plumb,s.a.m.d.cauciucurile trebuie sa iasa de 7,5 cm la exterior.la 1/9 sunt mai mici...mersi.

Vad ca stai bine si pe doua roti, nu numai pe apa ;-).

Aceasta postare a fost editata de frigate-264: 16 July 2009 - 10:59 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi