Tocmai mi-au sosit mai multe sticlute de 3 oz (aproximativ 90 ml) cu Future.
Mi-am facut calculele si pot sa donez 3 sticlute pentru cine este pe uscat si are nevoie disperata.
Stiu ca sunt cantitati infime, dar, intrucat nu le vand, mi se pare corect sa fie cate una per persoana.
Nu pot si nu imi permit sa fac o selectie, asa ca primii trei care se anunta aici, pe topic, pana sambata dimineata vor fi si primii trei serviti.
Livrarile le fac sambata de dimineata. Trimit si in provincie, ca am posta aproape.
Predoiu
Pagina 1 din 1
Donez Future 3 sticlute pt. 3 persoane
Postat 18 June 2009 - 06:57 PM
predoiu, la 18 Jun 2009, 19:40, a spus:
Tocmai mi-au sosit mai multe sticlute de 3 oz (aproximativ 90 ml) cu Future.
Mi-am facut calculele si pot sa donez 3 sticlute pentru cine este pe uscat si are nevoie disperata.
Stiu ca sunt cantitati infime, dar, intrucat nu le vand, mi se pare corect sa fie cate una per persoana.
Nu pot si nu imi permit sa fac o selectie, asa ca primii trei care se anunta aici, pe topic, pana sambata dimineata vor fi si primii trei serviti.
Livrarile le fac sambata de dimineata. Trimit si in provincie, ca am posta aproape.
Predoiu
Predoiu
Te milostivesti de mine ???
- ← cumpar/schimb figurine de plastic reprezentand avioane
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Vand kituri blindate →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1