traian, la 11 Nov 2009, 22:28, a spus:
Remarca pe care am facut-o se referea strict la faptul ca s-au folosit si tipul de legaturi facut de jeli
Imi pare rau ca trebuie sa ma repet, dar tipul folosit de Jeli nu a fost folosit. In afara de cateva machete pe care nu le concider si nici n-am sa le consider referinta mai ales ca am vazut mult prea multe SF-uri la viata mea, legatura aia la capul de berbec, aia facuta de Jeli in lucrarea lui, nu este corecta.
Ca vrea s-o lase asa este foarte OK din orice punct de vedere, insa pentru cine vrea s-o faca corect ar fi bine sa se documenteze si daca denaturati informatia , aceasta nu va folosi nimanui.
Nu este vorba de orgolii aici ci de lucruri concrete si diferente pe care ar trebui sa aveti experienta sa le recunoasteti, daca nu o aveti, incercati macar sa analizati bine discutia si imaginile inainte de a veni cu "contraargumente".
Inca ceva - unii dintre noi stim bine ce avem de facut si cum se face. Putem foarte bine mersi sa ne vedem de ale noastre. Faptul ca ne punem la dispozitie cunostintele nu ar trebui sa fie pentru voi o vendeta ci o sursa de discutii la obiect pentru ca la finalul discutiei cineva sa invete ceva util.
In sprijinul celor ce le-am scris mai sus am pus in poza cu legatura in discutie, la aceiasi marime (inclusiv grosimea sartului) legatura despre care se spune ca asa ar fi trebuit sa fie.
Pentru cei ce au ochi sa vada si rabdare sa inteleaga tema este: care sunt diferentele intre cele doua legaturi ?(nu se ia in considerare capul de berbec - sper ca toata lumea stie ce este "capul de berbec")
Intrebarea este retorica. Eu stiu care este diferenta.
Ma inclin cu draga inima in fata unui argument real care sa ma contrazica. Pana atunci ...
Bafta!