suuperb! felicitari! ai facut o treaba faina.
L-39 albatros 1/72
Postat 16 August 2009 - 09:51 PM
Salut Norbi,
Arata foarte frumos Albatros-ul tau romanesc .
O singura chestie as avea totusi de comentat si anume ca stencil-urile de pe avionul romanesc sunt cam 3 sferturi de culoare albastra iar restul sunt de culoare rosie si cateva (insa foarte putine) sunt verzi sau o combinatie de doua culori. Spun asta pentru ca am terminat si eu un L-39 romanesc (nr.-ul 146 rosu) pe care am avut ocazia sa-l si documentez cu poze la ziua portilor deschise de la Boboc (acum o luna si ceva) iar acum ma chinui sa fac rost de hartie decal pentru a confectiona stencil-urile corect.
Spor,
Dan
Arata foarte frumos Albatros-ul tau romanesc .
O singura chestie as avea totusi de comentat si anume ca stencil-urile de pe avionul romanesc sunt cam 3 sferturi de culoare albastra iar restul sunt de culoare rosie si cateva (insa foarte putine) sunt verzi sau o combinatie de doua culori. Spun asta pentru ca am terminat si eu un L-39 romanesc (nr.-ul 146 rosu) pe care am avut ocazia sa-l si documentez cu poze la ziua portilor deschise de la Boboc (acum o luna si ceva) iar acum ma chinui sa fac rost de hartie decal pentru a confectiona stencil-urile corect.
Spor,
Dan
Aceasta postare a fost editata de danv: 16 August 2009 - 10:18 PM
Postat 17 August 2009 - 09:09 AM
danv, la 16 Aug 2009, 22:51, a spus:
O singura chestie as avea totusi de comentat si anume ca stencil-urile de pe avionul romanesc sunt cam 3 sferturi de culoare albastra iar restul sunt de culoare rosie si cateva (insa foarte putine) sunt verzi sau o combinatie de doua culori.
Am observat ca sunt de alte culori, dar din pacate doar astea din kit le-am avut.
Aceasta postare a fost editata de norbi: 17 August 2009 - 09:09 AM
Postat 17 August 2009 - 09:39 AM
norbi, daca tot mai vrei sa-ti iei altele, vezi ca Eduard mai are un set: Aero L-39 Albatros Profipack. Asta are decaluri si pentru RoAF.
Arata cam asa: http://www.rollmodels.net/ninbox/airplanes...uardl39/l39.php
Arata cam asa: http://www.rollmodels.net/ninbox/airplanes...uardl39/l39.php