L-39 albatros 1/72
Postat 22 June 2009 - 07:58 AM
la albatros nu se vede nimic in baia trenului de aterizare:
http://www.richard-seaman.com/Wallpaper/Ai.../L39Landing.jpg
http://www.richard-seaman.com/Wallpaper/Ai.../L39Landing.jpg
Postat 22 July 2009 - 09:14 PM
Intre timp am terminat un AN-2 de la Aeroclubul Romaniei, schema de vopsire este dupa YR-PBF doar inmatricularea schimbat deoarece il fac cadou unui instructor de la aerodrom. Postez aici pozele cu el sa nu mai deschid alt topic. Are multe defecte, vopsirea e complicata, neavand decaluri a trebuit sa fac niste masti pentru inmatriculari si mi-a iesit cam gazata marginea, inmatriculare de pe fuselaj lipseste deoarece nu pot realiza niste masti atat de mici. Dungile colorate sunt vopsite la pensula si m-am chinuit mult sa iasa cat de cat, si la imbinarile aripilor ceva probleme la care nu am insista datorita termenului scurt de realizare a machetei. Eu sunt multumit de rezultat.
Sper sa va placa
Sper sa va placa
Postat 10 August 2009 - 05:36 PM
Multumesc de felicitari pentru An-2 Hind.
Dupa o pauza am reinceput lucru la albatrosul romanesc si e aproape gata de vopsire.
Am o problema legata de nuanta de gri, nu imi dau seama de ce nuanta se apropie mai mult. Ce imi puteti recomanda?
Asta e avionul pe care vreau sa-l fac.
Dupa o pauza am reinceput lucru la albatrosul romanesc si e aproape gata de vopsire.
Am o problema legata de nuanta de gri, nu imi dau seama de ce nuanta se apropie mai mult. Ce imi puteti recomanda?
Asta e avionul pe care vreau sa-l fac.
Aceasta postare a fost editata de norbi: 10 August 2009 - 05:37 PM
Postat 11 August 2009 - 02:50 PM
balki, la 11 Aug 2009, 15:47, a spus:
A iesit super. preshadingul se vede foarte bine.
decalurile de unde o sa le iei? de la mig 21 RoAF?
decalurile de unde o sa le iei? de la mig 21 RoAF?
Afirmativ, de la mig 21, nu stiu daca sunt potrivite ca marime dar altele nu am si nici nu pot confectiona din pacate
Aceasta postare a fost editata de norbi: 11 August 2009 - 02:52 PM