Forum Machete,Modelism,Hobby: Detalii me 109 parc models - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Detalii me 109 parc models

#1 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 13 June 2009 - 12:59 PM

salutare!poate cineva sa imi dea ceva detalii despre me 109 1/72 de la parcmodels???? :pardon:

Multumesc anticipat

#2 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 13 June 2009 - 01:39 PM

salut!
Eu am facut mai demult 2 109 de la parcmodels si pot spune ca se asambleaza foarte bine iar decalurile sunt in regula (parca erau 3 variante de inmatriculari). despre detalii si corectitudine....nu ma bag, sunt ceva experti in 109-uri pe-aici...poate te-ajuta ei...

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 15 June 2009 - 07:46 PM

Sunt matrite ICM, foarte bune, bine detaliate si corecte!

Stiu ca am scris undeva pe forum despre aceste avioane. Din pacate, scuzati exprimarea poetica, imi bag picioarele in functia "cautare" :pardon: :-( . Nu stiu si nici nu cred ca inteleg cum functioneaza. Am incercat sa caut dupa ICM. Mi-a spus ca nu exista un asemenea subiect. Asa o fi! Am cautat dupa "me", acelasi raspuns.
Am trecut la cautare avenasata si i-am cerut sa caute 109, a zis ca nu exista asemenea subiect. Am incercat cu 1-0-9. Iata raspunsul: Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra. Deci maestrul 1-0-9 nu exista pe acest forum!!!!
Cautarea a fost facuta in tot forumul.

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 15 June 2009 - 08:03 PM

#4 Useril este offline   blue wolf 

• Membru senior
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 13-March 06

Postat 15 June 2009 - 09:12 PM

Vezi postareaZ-mare, la 15 Jun 2009, 19:46, a spus:

Sunt matrite ICM, foarte bune, bine detaliate si corecte!

Stiu ca am scris undeva pe forum despre aceste avioane. Din pacate, scuzati exprimarea poetica, imi bag picioarele in functia "cautare" :pardon: :crazy: . Nu stiu si nici nu cred ca inteleg cum functioneaza. Am incercat sa caut dupa ICM. Mi-a spus ca nu exista un asemenea subiect. Asa o fi! Am cautat dupa "me", acelasi raspuns.
Am trecut la cautare avenasata si i-am cerut sa caute 109, a zis ca nu exista asemenea subiect. Am incercat cu 1-0-9. Iata raspunsul: Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra. Deci maestrul 1-0-9 nu exista pe acest forum!!!!
Cautarea a fost facuta in tot forumul.

Scuzati interventia neoportuna dar din acelasi motiv: " nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra " am inceput la "tehnici" un nou topic despre vopsirea senilelor din cauciuc acum vreo saptamana.

Iar pt noul nostru membru: ial ( cumpara kitul ) asambleazal aratal aviatorilor ce au un cuvant de spus sinu-ti fa griji ca nu iese ca la altii ESTI TANAR ( 14 ani ) AI TIMP AI RABDARE NU-TI BATE CAPUL PREA TARE DE LA INCEPUT :pardon:
SPOR LA TREABA :-(

Aceasta postare a fost editata de blue wolf: 15 June 2009 - 09:13 PM

#5 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 15 June 2009 - 09:38 PM

Z, cautarea functioneaza doar pentru cuvinte mai mari de 5 caractere, in mod normal. Si asta dintr-un motiv simplu, nu sunt indexate cuvintele mai scurte pentru ca in covarsitoarea majoritate sunt cuvinte fara un sens precis.
E drept, ai si ceva exceptii, ICM sau 109 sau de ex. Mig fiind printre acestea. Am mai spus-o, o repet, si scrie si destul de citet in mesajul care apare daca incercati o cautare dupa un termen asa de scurt. Prefixati/adaugati '*' la termenul cautat. Mai exact, cautati dupa ICM*, sau 109*.

#6 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 16 June 2009 - 07:37 AM

Rezultatele cautarii
Ati cautat dupa: icm*
Ne pare rau, dar nu am gasit nici un rezultat pentru cautarea dumneavoastra.
Incercati din nou si extindeti criteriile de cautare modificand cuvintele cheie.
Puteti folosi '*' pentru a creste numarul rezultatelor cautate (Ex: Ceas* va gasii 'Ceasuri' sau 'Ceasornicarii'.

#7 Useril este offline   puffy 

• Membru deplin
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 01-April 09
  • Interests:Al doilea razboi mondial,Blindate si avioane militare rusesti(ww2),basket si fotbal,marsuri militare

Postat 16 June 2009 - 08:24 AM

Va multumesc pt cuvinte si voi cumpara Kitul cat mai repede,si voi posta ce am facut :pardon:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi