Sherman - conversie britanica 1:35 Dragon - Firefly Vc - CAROLE
Postat 05 February 2010 - 05:29 PM
Coane', pentru modul gratios si suav, in care ai stiut sa treci prin acest proiect... ai toata admiratia mea !
Si io ma astept la contraatacul dioramistic... de sorginte Alexiana...
Dar, sa dam chezarului, ce-i apartine !
PS. Pentru efectele speciale cu fum in cadru... ti-as recomanda ca lumina principala, sa fie de contra(lumina)...
Si io ma astept la contraatacul dioramistic... de sorginte Alexiana...
Dar, sa dam chezarului, ce-i apartine !
PS. Pentru efectele speciale cu fum in cadru... ti-as recomanda ca lumina principala, sa fie de contra(lumina)...
Postat 05 February 2010 - 11:10 PM
Pe cand tremuram de emotie pe langa grupul de sclavi la galere senile, am fost intrebat daca-mi place cum iese....mi-a venit in cap o povestioara:
El si Ea indragostiti lulea, Ea educata de acasa: "Barbatu-i barbat daca are par pe piept".
Ea pune conditii : "Vrei insuratoare, sa-mi vii cu par pe piept"
El se intereseaza si afla ca munca grea favorizeaza pilozitatea.
Munceste ca potcovar, faurar, fierar betonist, tapinar etc. Dupa 2-3 ani, cu greu apare un fir de par pe pieptu-i bengos.
Rusinat se duce la mandra.
Ea: URSULEEEE!
Cam asta este si aventura mea cu Carole si feedback-ul pozitiv pe care-l remarc, ma simt magulit.
Alexie The Koala
El si Ea indragostiti lulea, Ea educata de acasa: "Barbatu-i barbat daca are par pe piept".
Ea pune conditii : "Vrei insuratoare, sa-mi vii cu par pe piept"
El se intereseaza si afla ca munca grea favorizeaza pilozitatea.
Munceste ca potcovar, faurar, fierar betonist, tapinar etc. Dupa 2-3 ani, cu greu apare un fir de par pe pieptu-i bengos.
Rusinat se duce la mandra.
Ea: URSULEEEE!
Cam asta este si aventura mea cu Carole si feedback-ul pozitiv pe care-l remarc, ma simt magulit.
Alexie The Koala