Pagina 1 din 1
glass fubre pencil
Postat 08 June 2009 - 10:32 PM
busila, la 8 Jun 2009, 23:09, a spus:
si face treaba chestia asta-adica pileste bine ?
Da, daca ne referim la abraziune da. Daca e prins din scurt (doar 2-2,5mm afara din creionul mecanic) "musca" suficient de tare ca sa trebuiasca atentie la pilit, in 30-40 secunde de frecat trece prin plasticul de 1-1.5mm de la machete. Eu il folosesc pt a curata/pili in locuri inguste (la ramele geamurilor, la jonctiunea aripa-fuselaj sau ampenaj-fuselaj) si reglez cat de tare dupa cat il scot din creion: daca vreau sa fie dur il scot doar 2mm, daca vreau sa fie mai moale il scot cam 4mm. Trebuie atentie marita la praful rezultat deoarece contine fragmente de fibra de sticla care daca ajung pe caile respiratorii...
Postat 09 June 2009 - 11:03 AM
wurger, la 9 Jun 2009, 11:44, a spus:
Da.....Si eu.
Totusi fibra de sticla intrata in degetele nu doare ci mananca. Te scarpini ca Bubico.
Totusi fibra de sticla intrata in degetele nu doare ci mananca. Te scarpini ca Bubico.
Mananca aia de diametru mic, asta din glass pencil fibre e groasa si e EXTREM de dureroasa (comparabila cu un ac de seringa sau intepatura de albina). Ce e mai nasol e ca de obicei se rupe in piele cand incerci sa o scoti si ii simti prezenta timp de cateva zile (te "curenteaza") cand iti e lumea mai draga. Varfurile degetelor sunt f sensibile. Face fiecare ce experimente vrea dar eu nu mai umblu cu ele cu mainile goale decat minimul necesar si mai ales sunt atent sa nu misc degetul in lungul fibrei. Altfel face o treaba excelenta in locurile inguste unde inainte foloseam smirghel impaturit. Totusi e o scula f specializata, in afara de aceste locuri inguste nu prea e utila la altceva.
Postat 09 June 2009 - 11:39 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1