Pz IV -J Intrebari?...
Postat 01 September 2005 - 08:32 AM
Don't give it up !!
Ahmed, ar fi pacat sa nu continui sa lucrezi AFV-uri la scara 1/72, mai ales ca ai asemenea rezultate deosebite ! Si nu in ultimul rand, fiindca esti printre putinii romani, care ne reprezinta pe site-uri straine de prestigiu* !!
*
http://www.smallscaleafv.com/
http://home.wanadoo....lland/index.htm
Aceasta postare a fost editata de Blue-Max: 01 September 2005 - 09:05 AM
Postat 01 September 2005 - 09:00 AM
Sau poate ar fi mai bine sa pun mana pe pensula si sa-mi iau prietena alaturi sa ma invete sa pictez. Vom vedea. :-?
Postat 01 September 2005 - 05:30 PM
Octavian, la Sep 1 2005, 06:00 PM, a spus:
Depinde unde te uiti.
Ia incearca aici si vezi unde te arunca. :hammer:
Bafta!
Postat 01 September 2005 - 06:55 PM
Am doar doua obiectii:
- cit ar fi pamintul de ingetat pe senile, roti si rotite ramine noroi, urme de iarba uscata, etc
- am mai atras atentia supra acestui aspect: zapada este alba (defapt albastruie, dar nu de asta vorbin aici ) doar daca ninge si tancul sta pe loc!. Ori ce deplasare aduce la suprafata mizeria de dedesubt ce apare in contrast evident cu restul. Urmele senilelor au deci marginile inoroiate, zapada are pete in diferinte nuante de gri! Vine in curind iarna, incercati sa observati acest lucru!
P.S. Hmmmmmmm...... Ma gindesc totusi la iarna rusa cu cele -20...-30 grade!
Postat 02 September 2005 - 06:51 AM
As fi chiar TRIST, daca tu nu ai continua cu "braille-scale" !
Poate ne adunam si facem un Grup de Interes Special, in bransa asta !
Si poate facem lobby la nenea Crios si nenea Cartula sa ne faca o sectiune speciala, macar pt articole, acolo sa le grupam pe toate...
Da-i inainte, TE ROG !
Postat 02 September 2005 - 08:36 AM
Cateva raspunsuri:
Marhaba- uleiul a fost diluat cu White Spirit si cativa stropi de esenta de terebentina, proportie undeva pe la 1/20 ulei/diluant, poate chiar si mai diluat. Nu uita: mai bine mai putin dar corectabil mai tarziu decat prea mult si greu de ascuns.
Z- zapada e mai murdara decat apare in poze, sub urmele de senile chiar am dat cu noroi, si cu iarba statica, dar aceasta a cam fost acoperita de zapada.
Daca te uiti chiar in fata tancului, vei vedea ca nu e atat zapada proaspata cat un strat de gheata , pe la minus 30 cum zici tu, acoperit de putina zapada. Deci senilele nu ar descoperi chiar asa mult incat sa se vada clar iarba si pamantul (care oricum sunt acolo dar nu reies decat foarte de aproape). Iarba pe senile nu am pus intrucat in amestec cu noroi si zapada nu s-ar fi vazut, ar fi iesit doar un maglavais prea gros (asta si din cauza scarii- incerc sa am mare grija sa potriveasca scara la care e vehicolul cu scara elementelor naturale din diorama, aici apare o dificultate deosebita la 1/72). Oricum, intetionez sa pun iarba pe senile dar la vehicole pe teren de vara.
Experimentele continua. Voi prezenta urmatoarea macheta tot iarna dar pe un teren cu iarba inalta de stepa, acoperita doar partial de zapada. Sa vedem cum o sa iasa.
Dragos- nu stiu daca avem neaparat nevoie de alcovul nostru, pur si simplu trebuie postate lucrari multe si cat mai lucrate. Spatiu este...
Postat 02 September 2005 - 08:40 AM
DRAGOS, la Sep 2 2005, 07:51 AM, a spus:
Off topic
Pentru moment nu facem discriminari.
Si in general nu facem discriminari.
Si tot in general , mai traim si mai vedem. Sanatosi sa fim.
Bafta!
Postat 02 September 2005 - 08:58 AM
crios, la Sep 2 2005, 09:40 AM, a spus:
DRAGOS, la Sep 2 2005, 07:51 AM, a spus:
Off topic
Pentru moment nu facem discriminari.
Si in general nu facem discriminari.
Si tot in general , mai traim si mai vedem. Sanatosi sa fim.
Bafta!
Off (off topic) = topic ?
Nr. de articole a inceput sa creasca.
Poate cu timpul s-ar impune noi criterii auxiliare de sortare, in care si scara sa fie un criteriu, nu numai natura kitului ( aviatie, afv, navo, figurine, diorame, etc).
Postat 02 September 2005 - 10:03 AM
Si in continuarea ideii ce invadeaza postarea mai zic:
Continua cu 1:72 dar nu ignora figurinele 1:35 (trimise cu aceeasi amabilitate de Pavel).
Si mai zic:
Ramai cu noi, fara GIS, deja in Forum actioneaza o fractiune (fratie, gasca, escadrila,casta etc.) ce comploteaza si sosoteste la inaltime (asta este inacceptabil cand esti "pe coate si genunchi")