Forum Machete,Modelism,Hobby: desenele mele - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

desenele mele

#1 Useril este offline   dragose 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 26-December 07

Postat 06 June 2009 - 07:27 PM

o parte din desenele mele...........pasiune profile de nave sau reproduceri.........desi nu am nici un studiu am locuit multi ani la mare si am studiat navele cu benoclu si apoi incercam sa fac reptroduceri dupa ele oricum sper sa admirati munca

Vezi postareadragose, la 6 Jun 2009, 20:15, a spus:

o parte din desenele mele...........pasiune profile de nave sau reproduceri.........desi nu am nici un studiu am locuit multi ani la mare si am studiat navele cu benoclu si apoi incercam sa fac reptroduceri dupa ele oricum sper sa admirati munca

scuzati claritatea da nu stiu cum sa fac sa se vada bine am un program fotofiltre da nu prea stiu cum sa lucrez cu el

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P1010004.JPG
  • Imagine atasata: P1010001.JPG

#2 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 07 June 2009 - 12:35 PM

Vezi postareadragose, la 6 Jun 2009, 20:27, a spus:

scuzati claritatea da nu stiu cum sa fac sa se vada bine am un program fotofiltre da nu prea stiu cum sa lucrez cu el

nu trebuie sa faci poze cu blitz-ul.pune o lampa de birou,departeaza-te de obiect,si incadreaza-l cu zoom-ul.incearca sa reproduci nave cu vele.sunt spectaculoase.

#3 Useril este offline   traian 

• Membru senior
  • Postari: 1218
  • Inregistrat: 01-May 08
  • Interests:Nave-navigatie clasica

Postat 07 June 2009 - 01:35 PM

Ca o sugestie: de ce nu incerci sa construiesti unul dintre modelele care te atrag, pe percursul lucrarii iti ,,dai mana'' si cu ,,trasul in poza'' iar in final vei avea o dubla satisfactie- un model in vitrina si poze pe care sa le arati prietenilor.
Spor!

#4 Useril este offline   dragose 

• Membru deplin

Postat 08 June 2009 - 08:58 AM

Vezi postareatraian, la 7 Jun 2009, 14:35, a spus:

Ca o sugestie: de ce nu incerci sa construiesti unul dintre modelele care te atrag, pe percursul lucrarii iti ,,dai mana'' si cu ,,trasul in poza'' iar in final vei avea o dubla satisfactie- un model in vitrina si poze pe care sa le arati prietenilor.
Spor!

deci eu am terminat liceu industrial sectia de arhitectura navala eu sunt pasionat de tancuri petroliere in general........dar oricum mai am si alte nave gen cargouri,mineraliere,pescadoare,remorchere,si altele....pe care o sa le pun treptat pe forum.....nu vreau sa construiesc modele mie imi place sa le desenez...oricum multumesc pentru sfaturi si astept sugestii despre cum as putea sa fac pozele sa iasa bine

Vezi postareadragose, la 8 Jun 2009, 09:55, a spus:

deci eu am terminat liceu industrial sectia de arhitectura navala eu sunt pasionat de tancuri petroliere in general........dar oricum mai am si alte nave gen cargouri,mineraliere,pescadoare,remorchere,si altele....pe care o sa le pun treptat pe forum.....nu vreau sa construiesc modele mie imi place sa le desenez...oricum multumesc pentru sfaturi si astept sugestii despre cum as putea sa fac pozele sa iasa bine.....visul meu ar fi fost sa termin facultatea de arhitectura navala la galati,dar nu a fost sa fie..asa ma multumesc ca am o mana buna la desen tehnic in special la nave

#5 Useril este offline   mutulica 

• Membru deplin
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 14-April 09
  • Interests:pescuit, matze, machete, efecte decorative

Postat 08 June 2009 - 12:13 PM

Vezi postareadragose, la 8 Jun 2009, 09:58, a spus:

deci eu am terminat liceu industrial sectia de arhitectura navala eu sunt pasionat de tancuri petroliere in general........dar oricum mai am si alte nave gen cargouri,mineraliere,pescadoare,remorchere,si altele....pe care o sa le pun treptat pe forum.....nu vreau sa construiesc modele mie imi place sa le desenez...oricum multumesc pentru sfaturi si astept sugestii despre cum as putea sa fac pozele sa iasa bine

Program de prelucrat poze: photoshop cs2, cs3 , cs4,

#6 Useril este offline   dragose 

• Membru deplin

Postat 08 June 2009 - 01:50 PM

Vezi postareamutulica, la 8 Jun 2009, 13:13, a spus:

Program de prelucrat poze: photoshop cs2, cs3 , cs4,

nu vreau sa le prelucrez vreau sa se vada bine cand le pun pe sait,iar in photoshop e greu de lucrat eu am photofiltre ca sa redimensionez pozele si imi ajunge....oricum multumesc pentru idee

#7 Useril este offline   IceAge 

• Membru deplin
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 14-January 05

Postat 08 June 2009 - 10:10 PM

PhotoFiltre sau GIMP 2 le gasesti pe net cu gogu . amindoua gratuite si fac lucruri mai mult decit suficiente pt editare foto
spor

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi