Forum Machete,Modelism,Hobby: Revista Pilot Magazin - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Revista Pilot Magazin

#1 Useril este offline   SimonaV 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 05-June 09

Postat 05 June 2009 - 01:41 PM

Pilot Magazin – revista oamenilor cu aripi

Pilot Magazin este cartea de vizita in care toti iubitorii de zbor, profesionisti sau amatori, se vor regasi cu siguranta.
Oferta revistei are de toate pentru toti: rubrici fixe si materiale/reportaje despre activitatile de zbor cu avioane ulm, motodeltaplane, deltaplane, parapante si alte sporturi extreme, din tara si din strainatate; povestiri si experiente de zbor de la cititori; calendarul evenimentelor, stiri, evenimente, informatii utile, lectii tehnice si de zbor, care se regasesc si pe site-ul revistei www.pilotmagazin.ro.

Aboneaza-te si ai discount 35% pe un an intreg!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 031.104.1191 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail admin@pilotmagazin.ro.

#2 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 05 June 2009 - 07:13 PM

Sa inteleg ca a aparut o noua publicatie, numita Pilot Magazin? Si care nu se stie cum arata? Si ca exista si posibilitatea unui discount in cazul unui abonament? Si ca are tot felul de rubricute interesante?

Un mesaj comercial are cateva reguli de punere in opera, ca sa zic asa: se incepe cu, evident, inceputul, in care e frumos sa spui cine esti si ce doresti, sa te prezinti, adica. Partea a doua ar putea fi deja acoperita, pentru ca suntem multi pasionati de asa ceva, deci nu ar prea trebui sa ne convingi cu un discurs prea lung, dar puteai sa incerci, macar ca sa ne faci placere. La a treia parte, ca sa captezi atentia, poti sa folosesti niste liniute, una sub cealalta, etaland, pe rand, caracteristicile produsului (dupa caz); sa zicem ca e mai usor de citit si sigur de inteles. Si daca vrei sa ne ai si de clienti, mai ales pe un anisor intreg, asigura-te ca spui intai cat costa, pentru ca X% din 0 este tot 0, asa ca sunt un pic descumpanit si confuz...
Pe cine "noi" putem sa contactam?

Arta vanzarii e destul de frumoasa si e pacat sa ne aruncam sa concepem un mesaj catre posibili clienti, fara sa stam un pic sa ni-l aranjam si cosmetizam, catusi de cat. Esti de acord?

:-D

#3 Useril este offline   Messerschmitt 

• Membru senior
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 01-March 07

Postat 05 June 2009 - 09:28 PM

Noua, dar... nu noua, Revista fiind cam la a 15-a editie. Totusi, ea se adreseaza mai degraba pilotilor amator fiind plina de indicatii tehnice si alte alea. Oricum, v-o recomand, ea existand atat pe hartie cat si in varianta electronica.

#4 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior

Postat 05 June 2009 - 10:43 PM

Eu o cunosc de la primul numar, ideea e ca aici s-a facut o tentativa de reclama, insa complet neprofesional. Ca publicatie poate fi ok, insa mesajul transmis e prea telegrafic si amatoricesc. :-D
Chiar mi-ar fi placut sa vad o coperta in acest topic, sa imi gadile curiozitatea. Tu ce zici?

#5 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 06 June 2009 - 11:11 AM

Vezi postareaKamob 50, la 5 Jun 2009, 21:43, a spus:

ideea e ca aici s-a facut o tentativa de reclama, insa complet neprofesional.

Eu unul nu vad nimic rau in ce a scris SimonaV.
Parerea mea e ca orice initiative care promoveaza aviatia romana trebuie sa fie sprijinite. "Terenul" e prea sterp iar "recoltele" sunt de prea slab randament. Crede-ma, stiu! In astfel de circumstante, oricine face astfel de eforturi merita macar o lauda, cat de mica, pentru ca e clar ca o face numai din pasiune pentru subiect.
Radu

#6 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior

Postat 06 June 2009 - 02:05 PM

N-am zis ca e rau, ci numai facut "telegrafic", la norma, fara luarea la cunostinta a tehnicilor banale de marketing. Uite un alt motiv: noi dezbatem aici, si initiatorul nu a oferit nici un feed-back inca. De ce oare? Cumva datorita aceleiasi lipse de interes manifestata la momentul lansarii postului?

Eu ma ocup in mod curent si cu asa ceva, de aceea am proprietati de "solvent" ce atac plasticul in aceasta discutie si nu am carcotit initiativa ci metoda si punerea ei in practica. :clapping: Atentie la nuanta!

Deci: o poza, un scurt cuprins (dar nu pe sarma de uscat rufe), poate niste link-uri directe, un pret... E prea mult sau prea greu? :-D

Pace! :clapping:

Am intrat pe site-ul lor, si am deschis un articol, la intamplare. Uite ce scrie:

"EC 135, Primul bimotor usor

In familia Eurocopter, EC 135 eite primul bimotor usor capabil ia opereze 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Aceaita realitate eite demonitrata de numarul mare de elicoptere EC 135, achizitionate de multe itate pentru fortele de politie si pentru ierviciile de interventie si ambulanta aeriana. Eite foarte compact si are elicea anticuplu intubata, ceea ce ii permite ia aterizeze in iiguranta pe terenuri limitate. Cabina diipune de o vizibilitate excelenta, facilitand aterizarile in zone obitacolate. (...)"

Vad ca aceeasi grija la detaliu este prezenta si in articole (probabil ca e o problema tehnica, minora, insa ignorata cu desavarsire!). Sa mai caut?
Nu ma intelege gresit, ca n-am nimic cu oamenii, Doamne fereste, dar un pic de grija acolo nu strica, zic eu.

Aceasta postare a fost editata de Kamob 50: 06 June 2009 - 02:06 PM

#7 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 06 June 2009 - 10:20 PM

Vezi postareaKamob 50, la 6 Jun 2009, 15:05, a spus:

... dar un pic de grija acolo nu strica, zic eu.

Absolut corect,aici nu poţi fi contrazis

"Cititul îl face pe om deplin,vorbirea îl face pregătit,iar scrisul îl face exact"
- n-o spun eu,ci Francis Bacon.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 June 2009 - 10:25 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi