Forum Machete,Modelism,Hobby: Wolfpack - Revell - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Wolfpack - Revell

#1 Useril este offline   Lucian55 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 04-June 09

Postat 04 June 2009 - 07:12 PM

Salutare la toata lumea,
Dupa ceva vreme de admirat operele altora pe acest forum, m-am decis sa postez si eu una din machetele mele: Revell U-Boat Type VIIC (1:72) ;-)
Stiu ca se poate si mai bine .. cred ca primul pas la urmatorul kit (care este muuult mai complex decat cel prezentat) va fi achizitionarea unui aerograf...
Astept comentariile voastre ... mai ales criticile sunt binevenite :dribble:

Imagine atasata: 01.jpg
Imagine atasata: 10.jpg
Imagine atasata: 08.jpg
Imagine atasata: 09.jpg
Imagine atasata: 06.jpg
Imagine atasata: 11.jpg

#2 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 04 June 2009 - 07:42 PM

Bun venit!
Categoric, se poate si mai bine dar fascinatia pentru acest vehicul ma impiedica sa observ eventualele greseli. Imi doresc sa pot realiza si eu asa ceva dar inca n-am cunostintele necesare.
Felicitari!

#3 Useril este offline   Demetri 

• Membru senior
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 17-March 09

Postat 04 June 2009 - 08:00 PM

Salutare,
Nu e rau de loc si imi place incercarea cu rugina.Cum ai zis, urmatorul chiar daca e mai complex, va fi sigur mai bun.
Intrebare:De ce ai facut chioscul de alta culoare si ancore rosii?Ai vazut undeva?
Ca parere personala, omuletii daca nu sunt lipiti...da-le alarma aeriana si "ascunde-i".
Sper sa mai expui si alte modele.
Bafta si cele bune.

Aceasta postare a fost editata de frigate-264: 04 June 2009 - 08:01 PM

#4 Useril este offline   Lucian55 

• Membru deplin

Postat 04 June 2009 - 08:10 PM

@ alexie - merci de aprecieri, sper ca data viitoare chiar sa iasa mult mai bine

@ frigate-264 - chioscul e de alta culoare fiindca m-am gandit ca sta mai mult afara din apa...si rugineste altfel. Omuletii nu sunt lipiti - pur si simplu i-am gasit intr-un magazin prin DE si i-am luat asa just for fun ... mai tarziu, acasa, am vazut eu ce inseamna sa vopsesti figurine 1:72 ;-) . Rugina nu a iesit asa cum am vrut eu - ideea e de la un nene de pe net dar el folosea aerograf ...
Aproape terminata este HMS Victory tot de la Revell...o sa apara si ea pe aici :dribble:

#5 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 04 June 2009 - 09:29 PM

Salutare Lucian55 bine ai venit(asta deja s-a mai zis,dar o spun şi eu).
Foarte bine că ai decis să postezi,şi sigur că este loc de mai bine(ca întotdeauna valabil pentru toată lumea şi peste tot).
Subscriu la observaţiile făcute deja,nu mai insist.
Ai gândit bine cu privire la "rugini" însă nu le-ai aplicat tocmai judicios.
Uite,cu permisiunea ta, un U typ VII ca al tău(de fapt aceelaşi kit):

http://hsfeatures.co...04/u552cw_1.htm

pentru inspiraţie.Succes şi (obştescul,de-acum) "spor la modelit" !!!

#6 Useril este offline   Lucian55 

• Membru deplin

Postat 05 June 2009 - 02:43 PM

Merci Longinus!
Imi dau seama ca pe alocuri nu a iesit rugina chiar asa cum voiam ... dupa cum am zis mai sus imi trebuie un aerograf...
Acum sunt in plin proces de citire al (foarte) multor informatii de pe forumul asta si de pe altele in legatura cu airbrush-ul. Cand o sa ma lamuresc ce imi trebuie (ma pierd deocamdata in gramada de tipuri de aerografe) o sa postez tot aici in sectiunea respectiva ce am hotarat sa achizitionez.
Asa poate batranul Mr. Wolfpack va avea parte de un face-painting care sa corecteze cate ceva pe ici pe colo .. prin punctele esentiale :-D

#7 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 05 June 2009 - 05:03 PM

Vezi postareaLucian55, la 5 Jun 2009, 15:43, a spus:

Merci Longinus!
Imi dau seama ca pe alocuri nu a iesit rugina chiar asa cum voiam ... dupa cum am zis mai sus imi trebuie un aerograf...
Acum sunt in plin proces de citire al (foarte) multor informatii de pe forumul asta si de pe altele in legatura cu airbrush-ul. Cand o sa ma lamuresc ce imi trebuie (ma pierd deocamdata in gramada de tipuri de aerografe) o sa postez tot aici in sectiunea respectiva ce am hotarat sa achizitionez.
Asa poate batranul Mr. Wolfpack va avea parte de un face-painting care sa corecteze cate ceva pe ici pe colo .. prin punctele esentiale :-D

prima data vezi ce faci cu compresorul...apoi te orientezi la un aerograf.restul o sa vina de la sine dupa ceva vopseluri consumate!!

#8 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 06 June 2009 - 12:49 AM

Salut, bine ai amarat.
Intru direct in critici constructive:
- Mie mi se pare crima sa incepi cu un astfel de model. Poate insa in timp il vei reface.
- Culorile sunt prea mate, cu diferente prea vizibile intre ele si prea nete (chioscul chiar daca era expus altfel la intemperii nu arata ca si cum ar fi fost furat de la alt submarin).
- Gandeste-te la materialitatea obiectelor reprezentate si incearca sa imiti. Fixeaza-ti un tzel. Puntea de lemn de exemplu. Du-te in Herastrau si vezi cum arata un ponton care sta langa apa. Lemnul se duce spre un ocru-cenusiu. (tie ti-a cam iesit un kaki)
- nu ai neaparata nevoie de aerograf ca sa faci urme de rugina. Le poti face cu pensula si cu pigment de culoarea ruginii (oxid rosu + galben de fier). Eu numai asa le fac. Faza cea mai importanta e sa nu arate a gard. Mai sari si tu cate o gaura, mai fa si deasupra, la vreo 2 fa mai mult. Evita simetria.
- Chiar daca pare lipsit de imaginatie si "initiativa", evita (fugi, nu !, fereste-teeeee ! :-D ) de inventii cum ar fi ancore rosii si embleme luate de la avioane si lipite pe vapoare. Toti am facut asa si am renuntat dupa 1 an 2 de modelism. Nu are rost sa mai treci si tu prin faza asta deliranta :clapping:

Spor la noul proiect !

#9 Useril este offline   Lucian55 

• Membru deplin

Postat 06 June 2009 - 07:37 PM

@ gobi 71 - pentru compresor m-am orientat la modelul asta (am dat de el pe hobbyx): http://www.allproducts.com/manufacture100/...7101113223.html

@ wurger - merci de critici , e clar ca mai am de invatat o groaza :-D nu ma descurajez usor insa.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi