Salut, bine ai amarat.
Intru direct in critici constructive:
- Mie mi se pare crima sa incepi cu un astfel de model. Poate insa in timp il vei reface.
- Culorile sunt prea mate, cu diferente prea vizibile intre ele si prea nete (chioscul chiar daca era expus altfel la intemperii nu arata ca si cum ar fi fost furat de la alt submarin).
- Gandeste-te la materialitatea obiectelor reprezentate si incearca sa imiti. Fixeaza-ti un tzel. Puntea de lemn de exemplu. Du-te in Herastrau si vezi cum arata un ponton care sta langa apa. Lemnul se duce spre un ocru-cenusiu. (tie ti-a cam iesit un kaki)
- nu ai neaparata nevoie de aerograf ca sa faci urme de rugina. Le poti face cu pensula si cu pigment de culoarea ruginii (oxid rosu + galben de fier). Eu numai asa le fac. Faza cea mai importanta e sa nu arate a gard. Mai sari si tu cate o gaura, mai fa si deasupra, la vreo 2 fa mai mult. Evita simetria.
- Chiar daca pare lipsit de imaginatie si "initiativa", evita (fugi, nu !, fereste-teeeee !
![:-D](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/clapping.gif)
) de inventii cum ar fi ancore rosii si embleme luate de la avioane si lipite pe vapoare. Toti am facut asa si am renuntat dupa 1 an 2 de modelism. Nu are rost sa mai treci si tu prin faza asta deliranta
Spor la noul proiect !