Forum Machete,Modelism,Hobby: Desene personalizate cu MASINIILE si motocicletele dvs. - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Desene personalizate cu MASINIILE si motocicletele dvs. Desene dupa poze

#1 Useril este offline   tibytzu94 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 31-January 09

Postat 04 June 2009 - 02:01 PM

Salutare!
DESENE PERSONALIZATE CU MASINILE SI MOTOCICLETELE DUMNEAVOASTRA!
IUBITI MASINA/MOTOCICLETA DUMNEAVOASTRA SI VRETI SA-I FACETI UN PORTRET?CONTACTATI ID-UL DE MESSENGER,tibytzusuzuki
LA PRETUL DE 15 LEI, 150.000 LEI VECHI,desenez masina dumneavoastra,dupa poza pe care mi-o trimite-ti,apoi scriu pe ea sau alaturi de ea(cum doriti)textul pe care dumneavoastra mi-l spuneti.in pret este inclus suportul de sticla,pentru ca dvs. sa-l puteti inrama

POZE

POZA 2.(EXEMPLE)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC04967.JPG
  • Imagine atasata: DSC04968.JPG
  • Imagine atasata: DSC04968.JPG

#2 Useril este offline   alexie 

• Membru senior
  • Grup: Validating
  • Postari: 1701
  • Inregistrat: 04-December 04

Postat 04 June 2009 - 07:21 PM

Sper sa nu fie considerata competitie neloaiala:
Cunosc o dama care la un pret rezonabil presteaza si realizeaza: ....culmea este ca daca si-ar face reclama textul ar fi asemanator (cititi textul de sus dar ganditi-va la EA).
Cu doar 9 RON am primit acest desen de 25 cm (ca i-am scazut cate 1 leu pentru fiecare cm omis din desen)
Imagine atasata: uuuuu_018.jpg
;-)

#3 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 04 June 2009 - 07:32 PM

;-) :dribble: :friends: :-P :-o
Alexie strikes again!
(stati ca nu ma pot opri din ras)

:hi: :lol: :lol: :lol:

#4 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 04 June 2009 - 09:44 PM

Vezi postareaalexie, la 4 Jun 2009, 20:21, a spus:

Sper sa nu fie considerata competitie neloaiala:
Cunosc o dama care la un pret rezonabil presteaza si realizeaza: ....culmea este ca daca si-ar face reclama textul ar fi asemanator (cititi textul de sus dar ganditi-va la EA).
Cu doar 9 RON am primit acest desen de 25 cm (ca i-am scazut cate 1 leu pentru fiecare cm omis din desen)
Atasament uuuuu_018.jpg
;-)

Ciudat.Am primit si eu un desen asemănător,numai ca motoarele de (pro)pulsie era dispuse sub navetă nu alături
:dribble:

#5 Useril este offline   tibytzu94 

• Membru deplin
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 31-January 09

Postat 04 June 2009 - 09:45 PM

10 ron. ultimul pret
up
up
up
up
up

#6 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 04 June 2009 - 10:00 PM

Vezi postareaLonginus, la 4 Jun 2009, 20:44, a spus:

Ciudat.Am primit si eu un desen asemănător,numai ca motoarele de (pro)pulsie era dispuse sub navetă nu alături
;-)

Alea nu cred alea ca sunt motoarele - toata naveta este un motor. Din cate stiu eu, alea sunt spatiile rezidentiale pentru personalul transporat de naveta. Din cate imi dau seama, este o naveta de desant pentru colonisti - cu asta sunt livrati prin locurile pe unde trebuie sa colonizeze. Dar de cele mai multe ori, naveta asta este foarte des lasata pe mana celor care mai mult se joaca cu ea.
Radu

#7 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 04 June 2009 - 10:14 PM

acuma ce-i drept ca navetele astea sunt de mai multe tipuri(ma rog,subvariante) si mai multe dimensiuni.
Se stie ca exista riscul major ca,in hiperspatiu,naveta/motor sa dea rateuri,computerul central să calculeze gresit coordonatele galaxiei si in felul ăsta colonistii sa ajungă la dracu-n praznic şi să colonizeze o galaxie vecină,o gaură neagră(asta mai greu-nu se cunosc cazuri īn care coloniştii să fi supravieţuit,dar se fac eforturi īn sensul ăsta)ori chiar o "pitică roşie"(astea-s cele mai periculoase,datorită energiei colosale pe care o acumulează,īn urma comprimării gravitaţionale).
Ş- apoi sa vezi "Empire strikesback" !!!
Se poate sa fie din cauza ca naveta incape "pe maini"ostile sau nepricepute. ;-)

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 04 June 2009 - 11:07 PM

#8 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 04 June 2009 - 10:29 PM

Longinus, reactorul sau motorul de propulsie denumit si "Camera de Orto Injectie" este intotdeauna primprejur dar nu se baga niciodata.
Tibytzu96, cu toate ca desenele seamana un pic cu broderiile alea din anii '70, eu iti urez succes !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Broderie_bleue_hongroise.jpg

#9 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior

Postat 04 June 2009 - 10:55 PM

Kid(tibytzu born in '94),succes da' nu prea cred să-ţi găseşti muşterii printre cătanele astea bătrāne(şi hārşite prin "războaiele lumilor").
Oricum,vezi de treci cu vederea mica noastră polemică privitor la navetele spaţiale(văd că eşti de 16 ani)-o să te obişnuieşti tu,chiar dacă īn Romānia,armata nu mai este obligatorie.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 04 June 2009 - 10:57 PM

#10 Useril este offline   LDH 

• Membru senior
  • Postari: 1430
  • Inregistrat: 20-September 06

Postat 04 June 2009 - 11:12 PM

Vezi postareaLonginus, la 4 Jun 2009, 22:55, a spus:

....
Oricum,vezi de treci cu vederea mica noastră polemică privitor la navetele spaţiale(văd că eşti de 16 ani)-o să te obişnuieşti tu,chiar dacă īn Romānia,armata nu mai este obligatorie.

...si nici cu noi ;-)

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi