Sunt putin nelamurit. Cine poate sa ma lamureasca care era culoarea folosita la Kubel-uri si nu numai - ma refer la acel gri folosit de nemti.
Eu am incercat sa folosesc un gunship grey - grey tank de la Humbrol dar am vazut ca "Ahmed" a folosit alta nuanta la Opel Blitz - e un gris mai deschis si mai spre bleu. Pana la urma care e nuanta corecta?
Pagina 1 din 1
Kubelwagen
Postat 30 August 2005 - 01:31 PM
Singurele kubel-uri cu marcaje de genul asta pe portiere (cruci germane), le-am vazut prin filme.
In pozele de epoca apare pe usa soferului un soi de tabel cu caractereistici constructive, probabil legate de mase admisibile. Tabelul asta e incadrat intr-un derptunghi.
Probabil kubel-urile capturate de rusi sau de americani aveau semne de recunoastere sub forma unor stele albe sau rosii pe portiere........parerea mea.
Am atasat o poza cu un kubel romanesc cu inmatriculare pentru Ministerul Inzestrarii (asta avea numere cu I).
In pozele de epoca apare pe usa soferului un soi de tabel cu caractereistici constructive, probabil legate de mase admisibile. Tabelul asta e incadrat intr-un derptunghi.
Probabil kubel-urile capturate de rusi sau de americani aveau semne de recunoastere sub forma unor stele albe sau rosii pe portiere........parerea mea.
Am atasat o poza cu un kubel romanesc cu inmatriculare pentru Ministerul Inzestrarii (asta avea numere cu I).
Postat 30 August 2005 - 01:53 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1