Asediul Acrei 1189 54 mm vignette
Postat 28 May 2009 - 09:26 AM
Multumesc pentru aprecieri.
@marhaba: comandantul suprem din pacate este o sculptura destul de nereusita. Este produsa de un entuziast din Turcia, care la etapele crearii acestei figurine ne-a cerut ideile noastre. Nu prea a fost de acord cu noi.. Pana la urma este un produs turcesc si pe o tema extrem de importanta pentru noi. Asa ca o sa-l sprijinim pe acest producator cumparand si vopsind figurina. Dar nu stiu cand..
@LAV-Z: te rog sa vezi link-ul.
@marhaba: comandantul suprem din pacate este o sculptura destul de nereusita. Este produsa de un entuziast din Turcia, care la etapele crearii acestei figurine ne-a cerut ideile noastre. Nu prea a fost de acord cu noi.. Pana la urma este un produs turcesc si pe o tema extrem de importanta pentru noi. Asa ca o sa-l sprijinim pe acest producator cumparand si vopsind figurina. Dar nu stiu cand..
@LAV-Z: te rog sa vezi link-ul.
Postat 28 May 2009 - 09:43 AM
A meritat asteptarea - felicitari. Zonele metalice sunt excelente.
Doar cateva observatii: marea mea problema, mantia alba si umbrele de pe ea / luciul bidiviului (probabil de la lumina) / parca se cere putin dusting, pentru a lega figurinele de baza, inclusiv calul si baza mantiei blestemate.
Se poate ca in pozele sa distorsioneze putin realitatea.
Olaf, eu vad in firida un suport metalic, ceva.
Doar cateva observatii: marea mea problema, mantia alba si umbrele de pe ea / luciul bidiviului (probabil de la lumina) / parca se cere putin dusting, pentru a lega figurinele de baza, inclusiv calul si baza mantiei blestemate.
Se poate ca in pozele sa distorsioneze putin realitatea.
Olaf, eu vad in firida un suport metalic, ceva.
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 28 May 2009 - 09:46 AM
Postat 29 May 2009 - 09:25 AM
Postat 30 May 2009 - 02:19 AM
Frumoasa lucrare Alguhan.
Imi place expresivitatea fetei personajului cu camasa violet. Cam tare violetul ala, nu stiu daca aveau ei pe vremea aia coloranti asa puternici.
Cavalerul are si optiunea fara viziera ? De fapt incerc sa te intreb daca ai pictat fata si dup-aia ai pus viziera ?
Si calul e cam lucios (cel putin in poza).
Imi place expresivitatea fetei personajului cu camasa violet. Cam tare violetul ala, nu stiu daca aveau ei pe vremea aia coloranti asa puternici.
Cavalerul are si optiunea fara viziera ? De fapt incerc sa te intreb daca ai pictat fata si dup-aia ai pus viziera ?
Si calul e cam lucios (cel putin in poza).
Postat 02 June 2009 - 05:08 PM
OlafTheViking, la 2 Jun 2009, 15:42, a spus:
Probabil un suport pentru o torta. Calul e bun lucios, pana si eu daca as fi carat in spinare un cavaler in armura as fi transpirat.
Maestrul Alexie ar putea sa ne explice cum arata un cal "transpirat" - din ce am vazut, transpira numai pe zonele pieptului, gatului si spate, iar aspectul parului devine neregulat (se aduna in suvite mici). Iar daca se transforma in spuma arata ca gata de barbierit.
Postat 02 June 2009 - 07:25 PM
alexelu_marinelu, la 2 Jun 2009, 18:08, a spus:
.... - din ce am vazut, transpira numai pe zonele pieptului, gatului si spate, iar aspectul parului devine neregulat (se aduna in suvite mici). Iar daca se transforma in spuma arata ca gata de barbierit.
Observatiile tale imi par pertinente, live si asudati n-am vazut decat bidivii "Pieilor Rosii" (si la astia transpiratia se aduna in alte locuri, dupa cum atarna pielea pe oase ).
Desi cabalinele nu se numara printre preferatele mele, n-am nici un client care sa fuga in spume cand ma vede.
dar asta nu inseamna ca-i de bine.