mutulica, la 9 Jun 2009, 19:27, a spus:
Nea mutulica, nu stiu la ce parabole te referi tu...
Aia cu Z-mare, eu si RLM-urile e veche. E blestemul meu... imediat ce incep sa ma implic in discutii despre RLM, garantat de termina cu injuraturi.
Eu unul m-am prins cum sta treaba cu ce faci tu. M-am prins de mult. Tu poti face vopsele pentru baieti, asa cum vor ei. Am inteles.
Ai putea face culorile pentru Socat. Am inteles. Voiam si eu. Nu sunt disponibile la vanzare. Am inteles. S-a rezolvat, nu se poate. Am inteles.
Nu vreau sa stric piata nimanui. Nu am spus nimanui ca nu e bine ce faci tu. Nu stiu de unde a tras wurger concluzia ca eu sunt dujmanul initiativei tale.
Eu unul nu am de ce sa ma complic cu colorimetre sau sa imi amestec culorile la mana. Gasesc vopsele gata amestecate exact cum imi trebuie. In cazul in care o cutiuta de vopsea costa cat doua sticle de suc sau mai putin decat o cafea, nu vad care e rostul chinului. "Castigul" financiar nu justifica efortul fizic in cazul meu.
Sunt fascinat de culorile de camuflaj de multi ani. Nu sunt expert. De fapt, nu am pretins niciodata ca sunt expert in vreo ceva. Cei care au facut efortul sa ma intalneasc stiu ca mai spun si prostii din cand in cand. Dar imi place sa citesc in legatura cu acest subiect, si m-am intins mai departe decat Google. Iata o parte din colectia mea de carti despre camuflaje. Astea sunt carti dedicate in mod specific camuflajului, dar mai am o multime de alte carti care mentioneaza camuflajele printre altele. Nu te lasa influentat de altii care isi doresc cu mare tarie sa ma prezinte ca pe un capsunar ordinar. Daca ai nevoie de ajutor cu ceva, da-mi o veste.
Radu