pentru mine nu e nici un deranjezi deloc, ma bucur ca cineva mai face mig-29. eu cum am admiterea la academie, am mai stopat lucrarile la dubla mea, mai continui si dupa. m-am oprit mult si din cauza rotilor, care sunt mai mici decat trebuie si vad ca acele roti gasite pe net nu prea stiu cum sa le comand. in rest, avionul tau a iesit foarte frumos, un singur lucru e putin deranjant, faptul ca luceste prea tare.
in rest, felicitari pentru macheta!
MiG-29 UB #61 moldovean
Postat 16 August 2009 - 12:16 PM
dati-mi si mie un sfat va rog...eu maschez avionul cu scoci de ala de hartie, inainte sa-l pun pe avion il lipesc/dezlipesc de cateva ori de masa ca sa s emai duca din lipici..si de faicare data cand il dau jos, se ia cu potiuni de vopsea, deja ma lasa nervii cu avionul asta... am mascat ca sa vopsesc potiune unde s-a luat vopseaua cand era mascat alabstrul deschis, acuma s-a luat vopsea de la albastru inchis....e a doua oara cand il vopseasc si deja sunt satul de el..ce sa-i fac?
Postat 16 August 2009 - 12:34 PM
Daca folosesti scoci de hirtie si il si mai dai pe mina, problema e in alta parte, fie la vopsea, fie la macheta. Deci fie vopseaua este proasta, nu adera bine la plastic. Spuneam pe undeva NU strica o macheta de 30$ facind economie de 2$
la ...vopsea! O alta cauza ar fi faptul ca macheta are pete de grasime de la manipulare. Incearca sa o speli inainte de vopsire, apoi foloseste mainusi din bumbac.
la ...vopsea! O alta cauza ar fi faptul ca macheta are pete de grasime de la manipulare. Incearca sa o speli inainte de vopsire, apoi foloseste mainusi din bumbac.
Postat 16 August 2009 - 02:57 PM
Desi am fost liber,spor la machetit n-am avut deloc!Asa ca m-am gandit sa-mi ordonez pozele cu avioane,machete,profile pe caprarii,era vraiste totala....si tot ordonand eu am dat peste un profil cu avionul pe care-l faci tu amintindu-mi ca nu ai mai postat nimic.
Ai avut numai belele la vopsit si inteleg de ce te face cu nervii macheta asta.
Nu stiu de ce,dar tare drag mi-e proiectul tau si vreau sa-ti reuseasca !
SPOR MAXIM JESTER SI NU TE DA BATUT !
Ai avut numai belele la vopsit si inteleg de ce te face cu nervii macheta asta.
Nu stiu de ce,dar tare drag mi-e proiectul tau si vreau sa-ti reuseasca !
SPOR MAXIM JESTER SI NU TE DA BATUT !