alexelu_marinelu, la 17 May 2009, 15:52, a spus:
Felicitari, Radu, pentru aceasta realizare.
Am achizitionat si eu figurina de la Olaf. Cred ca detaliile uniformei si postura sunt foarte bune. PE-urile sunt de vis. Singura carcoteala (in ceea ce ma priveste) este zona fetei. Personal, am sa incerc o conversie cu un cap Hornet - daca nu iese Serbanescu, va fi vorba de un pilot roman din WW2.
Asteptam cu totii si alte proiecte pe zona aceasta.
Alexelu Marinelu,
Ma bucur ca ai cumparat-o si iti multumesc.
Cat despre ce vrei tu sa faci cu ea, pana la urma e figurina ta si faci ce vrei cu ea.
Despre "zona fetei", trebuie sa iti spun ca s-au facut eforturi imense si intense ca sa iasa cat se poate de corecta cu putinta. Cand am comandat sculptura, am facut rost de fotografii care nu au mai fost publicate niciodata (unele provenind chiar de la famila lui Serbanescu) si am facut tot ce era omeneste cu putinta sa fie cat mai asemanatoare sculptura cu fotografia. iti recomand sa te uiti cu atentie la pozele pe care le-am pus in coala de instructiuni - vei vedea la ce ma refer. Curbura nasului, pometii obrajilor, forma barbiei, etc., la toate am inistat atat de mult incat l-am zapacit de cap pe sculptor. Trebuie sa subliniez ca toate aceste lucruri au fost facute pe o piesa mai mica decat un bob de mazare. Acum ce sa zic, daca te-am dezamagit, imi pare rau.
Daca figurina asta are cautare vor mai fi si altele.
Radu