Aceasta postare a fost editata de horia: 30 November 2009 - 12:54 PM
Concurs organizat de revista Model IST
Postat 04 December 2009 - 10:19 AM
va rog sa votati pozele care va plac dupa numar 1,2 ,3 etc aici in topic. succes tuturor participantilor!
1 Hellman Ortwin: Sosirea zepelinului la Brasov 1929.X/16
2 Hellman Ortwin : Tancuri germane in Sighisoara
3 Stefanut Alexandru: Hurricane, Crucea lui MIhai
4 Stefanul Alexandu: Tanc
5 MRX: PZL-11f N.112
6 Stefan Leca. Motor de Potez 540/3
7 Stefan Leca. Bloch 210 la Brasov.
1 Hellman Ortwin: Sosirea zepelinului la Brasov 1929.X/16
2 Hellman Ortwin : Tancuri germane in Sighisoara
3 Stefanut Alexandru: Hurricane, Crucea lui MIhai
4 Stefanul Alexandu: Tanc
5 MRX: PZL-11f N.112
6 Stefan Leca. Motor de Potez 540/3
7 Stefan Leca. Bloch 210 la Brasov.
Postat 04 December 2009 - 05:38 PM
Postat 04 December 2009 - 06:25 PM
D-le Horia, felicitari pt ceea ce faci pt istoria aviatiei romane. Uitasem ca postasem aici o foto cu unul din accidentele unchiului meu. Intre timp am gasit doua foto si cu celalalt accident. Ele arata avionul PZL-11F Nr.133 dupa accidentul pe care unchiu' Marin (Adj Aviator Marin Stavarache) l-a suferit in aprilie 1939 in timpul decolarii in urma unui "depart" si din care a scapat cu leziuni minore. Se vede clar ca a lovit solul cu aterizorul stang care s-a rupt dupa care elicea in rotatie a atins pamantul, fapt ce a dus la smulgerea motorului din batiu si, imediat, capotarea avionului.
Mai pun o foto cu el langa un alt PZL-11f nr.33.
Cu stima, Marius
Mai pun o foto cu el langa un alt PZL-11f nr.33.
Cu stima, Marius
Postat 05 December 2009 - 02:27 PM
Am votat poz.2 Hellman Ortwin : Tancuri germane in Sighisoara, subiectul este mai spectaculos.
Poz.3 Stefanut Alexandru: Hurricane, Crucea lui MIhai are valoare documentara, dar in cele din urma votam o fotografie nu o informatie.
Horia, initiativa ta este laudabila.
Poate o mai repeti pe tematici: aero, navo, auto. etc. si cine stie ce mai iese la iveala de prin cufere.
Poz.3 Stefanut Alexandru: Hurricane, Crucea lui MIhai are valoare documentara, dar in cele din urma votam o fotografie nu o informatie.
Horia, initiativa ta este laudabila.
Poate o mai repeti pe tematici: aero, navo, auto. etc. si cine stie ce mai iese la iveala de prin cufere.
Postat 05 December 2009 - 08:03 PM
Salut Axor. Pana cand unchiul meu va mai scana si restul de foto (in care veti vedea inclusiv un Fleet 10 cu motor Kinner fara capota cu care tatal sau a facut scoala de pilotaj de la Tecuci in perioada 1934-1936) uitati-va si aici http://www.worldwar2...?showtopic=4547
Sper sa va placa.
Cu stima, Marius
Sper sa va placa.
Cu stima, Marius