Mutare neprogramata site
Postat 13 May 2009 - 01:41 PM
Momentan operatiunea este inca in curs, singurul serviciu disponibil la acest moment este partea de forum. Inregistrarea de noi conturi este suspendata momentan, pana probabil saptamana viitoare va fi terminata mutarea si se va reactiva posibilitatea de inregistrare.
Am rugamintea la voi daca observati probleme sau lucruri care se comporta altfel fata de inainte, sa le semnalati cat de repede.
Postat 14 May 2009 - 06:59 AM
In cu totul alta ordine de idei, consultandu-ma telefonic cu cativa prieteni, am adus in discutie partea de sustinere financiara a acestui site, care dupa cum poate stiti sau nu stiti, e suportata la momentul actual integral de Gabi (cartula). Daca va fi nevoie sa se schimbe acest lucru in viitor, nu cred sa fie o problema din partea noastra, sa ajutam!!! Nu ?!
Postat 14 May 2009 - 07:38 AM
Blue-Max, la 14 May 2009, 07:59, a spus:
In cu totul alta ordine de idei, consultandu-ma telefonic cu cativa prieteni, am adus in discutie partea de sustinere financiara a acestui site, care dupa cum poate stiti sau nu stiti, e suportata la momentul actual integral de Gabi (cartula). Daca va fi nevoie sa se schimbe acest lucru in viitor, nu cred sa fie o problema din partea noastra, sa ajutam!!! Nu ?!
Perfect adevarat;si nu o singura data,ci de doua ori,adevarat.
Postat 14 May 2009 - 11:10 AM
Blue-Max, la 14 May 2009, 04:59, a spus:
Sunt intru totul de acord cu cele scrise mai sus.
Postat 14 May 2009 - 12:04 PM
http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=2...icseen#msg31271
apropo, Gabi (cartula), pot oferi solutie eleganta de hosting pe serverul nostru ;)
Postat 14 May 2009 - 12:23 PM
Citeaza
Cum am spus inca de la inceput, nu se pune problema la acest mod. Apreciez intentia, dar prefer sa nu fie incurcate treburile cu bani si alte asemenea. Oricum, exista partea de reclame de la Google (destul de reduse zic eu), care acopera macar o parte din costuri. Acum, cu noul hosting, va acoperi si mai putin, dar macar sper sa fi scapat de problemele care le aveam cu fostii.
Citeaza
Multumesc, dar deja s-a rezolvat.
Postat 14 May 2009 - 10:22 PM
cartula, la 14 May 2009, 13:23, a spus:
Multumesc, dar deja s-a rezolvat.
Dar macar o chestie de genu support this site sau donate ???
Postat 19 May 2009 - 09:25 AM
ca tot se vorbea de sevraj.......se pare ca acest forum vrea sa functioneaza doar de la munca ca in momentul cand ajung acasa si vreau sa accesez forum-ul sunt directionat pe .....bluehost....si sunt anuntat ca acest cont a fost suspendat , poate ma lamureste si pe mine cineva.
Postat 19 May 2009 - 04:53 PM
Anton, la 19 May 2009, 10:25, a spus:
ca tot se vorbea de sevraj.......se pare ca acest forum vrea sa functioneaza doar de la munca ca in momentul cand ajung acasa si vreau sa accesez forum-ul sunt directionat pe .....bluehost....si sunt anuntat ca acest cont a fost suspendat , poate ma lamureste si pe mine cineva.
Tasteaza: http://www.cartula.ro/forum/forum.html
Ti-a ramas in "Bookmarks" probabil vreo forma de cale spre vechiul hosting ...
Si/sau utilizeaza de mai multe ori F5 (refresh) ....
Postat 19 May 2009 - 09:32 PM
aceasi problema o am si eu, acasa am net de la rds&rcs si am incercat cu 5 browsere diferita si toate dau mesajul cu .....bluehost..., problema e ca am rugat mai multi cunoscuti sa acceseze sit-ul si la toti da la fel ( toti utilizatori de rds&rcs), o sa incerc varianta propusa de Blue-Max
votez pentru sustinerea financiara a forum-ului, prin donatie sau cotizatie anuala (dependenta irecuperabila )
Postat 19 May 2009 - 10:35 PM
Referitor la problema RDS, nu ma mai mira nimic de mult la minunea asta de firma. Au undeva setat un timp de viata foarte lung pentru inregistrarile nume/IP (DNS), asa ca inca se furnizeaza IP-ul vechi, desi saracul a fost schimbat de o saptamana.
RDS-ul din Bucuresti cel putin nu e afectat de problema asta, din cate vad (tot RDS am acasa), insa in alte parti problema e generala. Din pacate nu am ce face, intreaga cauza a problemei e sub controlul RDS/RCS.