Salut
Avand in vedere ca in ultimele trei saptamani nu am mai lucrat nimic (vegetand doar
) m-am gandit sa incerc sa mai recuperez putin din timpul pierdut. In consecinta, am lasat in pace (deocamdata) finalizarea compartimentului "prova" al masinii in cauza, in ultimele 3 zile ocupandu-mi timpul cu reprezentarea urmatorului compartiment.
Asa ca, a urmat realizarea lateralelor si a podelei compartimentului central, respectiv rezervoarele, locasele cutiilor de munitie si binenteles panoul despartitor spate, cu o parte din marafeturile care se vad pe acolo.
Se vor trage si cablurile electrice (lasand in prealabil libere sau pregaurite zonele de intrare/iesire a acestora in panou), urmand ca dupa finalizarea panoului despartitor spate si vopsirea podelei-binenteles, sa reprezint si cablajele cu lampile aferente, etc,etc.
Cam asta a iesit :
Peretii despartitori (cu rol si de sustinere pentru "podea")
pg]
Podeaua :
pg]
A urmat apoi reprezentarea celor doua capace de acces la motor si protectiile tubulaturii rezervoarelor. Sunt constient
de faptul ca usile alea doua seamana a usi de cuptor, insa le-am reprezentat in acest fel pentru o mai buna vizualizare. Dupa vopsire, totul va intra in "normalitate". Sper.
pg]
Inchizatoarele respectivelor capace, plus vederile mai de ansamblu :
Maine (daca reusesc), urmeaza cele trei cutii de munitie de pe dreapta, cele situate la "demisol".
Spor la toata lumea.
PS.
@ Laure
Cu scuzele de rigoare (si daca se poate, binenteles), am o rugaminte :
-Daca ai cumva fotografii (nu planse tehnice) cu peretele despartitor spate, ti-as ramane profund indatorat daca le-ai posta.
Aceeasi rugaminte pentru oricare frati care citesc si sunt dispusi sa faca un bine.
Multamiri anticipate.