Salut
Am incheiat senila pe partea stanga, dupa lupte seculare care au durat 48 de ore, insumand aici debavurat, slefuit, corectat imbunari, etc.
Pentru ca senilele din vinilin date in kit erau oribile sub multe aspecte, am crezut initial ca o sa pot folosi patinele plasticoase (pe care le aveam deja cumparate) produse de catre cei de la Academy, cod 1357. Din pacate, la o inspectie vizuala sumara am constatat ca reprezinta varianta de 40 cm dotata cu 6 coltare in V si dintele de ghidaj plin, patine utilizate incepand cu 1943.
Neavand nici o treaba senilele alea cu ceea ce apare incaltata masina prin fotografii, la data de 22.06.2010 (
) i-am cumparat un alt set de senile (link-by-link), produs de catre Tristar sub nr. cod 052 si care ofera patine "mid version" de 40 cm, si care s-au folosit pentru a incalta masina asa cum se cuvenea.
Pentru cei care vor sa achizitioneze setul Tristar 052, le pot spune ca patinele sunt corecte in scara si forme, insa munca de curatare a resturilor fine de la turnare precum si existenta unui singur pin pentru a face legatura intre o patina si alta, nu isi justifica decat intr-o oarecare masura pretul de achizitie.
Asa cum am scris la inceputul postarii, dupa 48 de ore de lucru, am finalizat doar senila pe o singura parte, patinele fiind in numar de 102 bucati.
Dar destul cu vorbaria; pozele mai jos.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 02 September 2012 - 09:46 PM