Ba da Claudiu,acuma vad ca am "dactilografiat"gresit:era un Wanderer fabricat in 1937,culoarea caroseriei crem cu rosu,soft top alb/crem,interior (piele,da'era sintetica) rosu,faruri cromate etc.Se discuta despre 10.000 de euro.Am ezitat pentru ca avea probleme de reconditionare a camasilor cilindrii,pistoane,segmenti,cuzineti,si avea ceva hiba si cu arborele cotit.
Restul masini fusese deja reconditionat,la marele fix,deci ramanea numai partea cu motorul;si cea cu inmatricularea.Oricum pana m-am mocait eu si am incercat s-o conving pe
stapana inelelor(care era oripilata ca mai apare o masina in garaj,de data asta una mai batrana decat tata socru si care s-ar putea sa coste o mica avere,pana la urma-masina,nu tata socru!
),tranzactia s-a incheiat si Wanderer-ul "meu"a ajuns in tara mancatorilor de
poridge,la un tip al carui nume se termina cu"-shman".
Am uitat,nici compresorul CU SIGLA PORSCHE inca intacta pe el,nu era tocmai"cusher" da merita sa incerc.Oricum treaba-i tardiva,au trecut ceva ani de-atunci
.Ulterior am aflat ca cei de la Audi m-ar fi ajutat cu piese,insa era pe bani buni.Eu zic c-ar fi meritat,acuma aveam un W 25K(cu care n-as fi indraznit sa ies la drumul mare,sa nu dea vreun cretin peste el si sa-l faca zob).
asta este modelul:
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 14 May 2009 - 08:01 AM