Forum Machete,Modelism,Hobby: Cerneala argintie - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cerneala argintie unde se poate cumpara asaceva online in Romania

#1 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 08 May 2009 - 10:14 PM

Doresc sa cumpar cerneala argintie printr-un magazin online din Romania. Din pacate google nu ma ajuta. Stiu ca asaceva s-ar gasii in magazine de arta plastica, dar din pacate un astfel de magazin nu avem la noi in oras, iar la Tg. Mures nu se vinde acest produs. In alte parti ajung doar Duminica, iar magazinele sunt inchise...
V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta cu informatii!
Va multumesc anticiptat !
Tibi

#2 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 10 June 2009 - 01:37 PM

Ce fel de cerneala cauti?
Daca vrei sa o folosesti in activitati de modelism, poate fi suplimentata prin vopsele arginitii.
Daca este pentru scris sau diverse decoratii, poti folosi cu succes un inlocuitor: markere argintii, produse de rottring, de tipul unor pixuri cu bila, cu gel. Se gaseau cam peste tot, prin librariile mai dotate.

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12673
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 10 June 2009 - 02:05 PM

Tibi, nu cred ca gasesti decit la magazinele fondului plastic. Nu stiu daca vind si online!

#4 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 10 June 2009 - 02:17 PM

http://www.picturaonline.ro/shop/grafica-s...n/prod_454.html

"I know Google"™

#5 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior

Postat 10 June 2009 - 03:03 PM

Vezi postareacartula, la 10 Jun 2009, 15:17, a spus:

Multumesc mult Cartula! Am cautat si eu prin google dar mie nu mi-a dat nici-un rezultat!
@stageexp : pentru modelism desigur, vreu sa incerc tehnica pe care o foloseste Cartula ( in general pentru verificat imbinarile si suprafele chituite ). Desigur as fi putut folosii si vopsele dar eu cred ca cerneala se curata mai usor (cu apa) decit vopseaua.
@Z-mare : da, stiam ca numai la fondul plastic, dar pe la noi si prin imprejurimi nu au ( nici nu au avut!)

#6 Useril este offline   V200 

• Membru deplin
  • Postari: 38
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 12 June 2009 - 06:18 AM

"Carioca" argintie, marca Edding, la Diverta, la Mures Mall in Tg Mures, sau online, la www.dol.ro, cautare dupa Edding.Sunt de mai multe dimensiuni (grosimi ale varfului), specificatia e - vopsea-, nu se sterge cu apa. O varianta am sters-o cu alcool ( si tehnic dar si spirt sanitar).

#7 Useril este offline   V200 

• Membru deplin

Postat 12 June 2009 - 09:20 AM

Vezi postareaV200, la 12 Jun 2009, 07:18, a spus:

"Carioca" argintie, marca Edding, la Diverta, la Mures Mall in Tg Mures, sau online, la www.dol.ro, cautare dupa Edding.Sunt de mai multe dimensiuni (grosimi ale varfului), specificatia e - vopsea-, nu se sterge cu apa. O varianta am sters-o cu alcool ( si tehnic dar si spirt sanitar).

Sau la magazinul "Art&Hobby" din Tg Mures am cumparat si email Revell argintiu, s-ar putea sa aiba si acryl, trebuie incercat.

#8 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior

Postat 12 June 2009 - 01:01 PM

Vezi postareaV200, la 12 Jun 2009, 10:20, a spus:

Sau la magazinul "Art&Hobby" din Tg Mures am cumparat si email Revell argintiu, s-ar putea sa aiba si acryl, trebuie incercat.

V200, multumesc pentru informatie! Am sa vin maine la Tg.Mures si caut aceste magazine. Nu stiu unde este Art&Hobby, poti sa imi dai un reper?
Legat de cerneala argintie, ideea este una foarte buna pe care o foloseste Cartula. El verifica imbinarile, suparafele slefuite si poate si altele cu aceasta cernela argintie. Eventuale inexactitati ies in evidenta imediat si se pot remedia pina la faza de grunduire/vopsire. Avantajul este ca cerneala se dizolva cu apa si deci cred ca se curata foarte usor.
Marcar-ul Edding argintiu cred ca se foate folosii destul de bine la "drybrushing".

#9 Useril este offline   V200 

• Membru deplin

Postat 12 June 2009 - 07:19 PM

"Art&Hobby" e pe actuala Revolutiei, fosta lenin, dupa posta, cca 150-200m , catre Reghin, aprox vis-a-vis de liceul de arta, pe colt la scarile Rakoczi, intersectia Revolutiei cu Eminescu.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi